" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Rue d'Amour: Ode aan het Decollete

MYTHESS

Dinsdag 22 januari 2013 om 18:00 - Woensdag 23 januari 2013 om 01:00 (CET)

Rue d'Amour: Ode aan het Decollete

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Aantal
Rue d'Amour entree Beëindigd € 17,50 € 1,19

Deel Rue d'Amour: Ode aan het Decollete

Evenement gegevens

Het evenement gaat 22 januari niet door! Het wordt verzet naar een nader te bepalen datum! Dank voor uw enthousiasme!

Rue d’Amour is de feestelijke lancering van de Art-Decolleté-lijn van het label MYTHESS. Deze bijzondere accessoirelijn wordt gepresenteerd temidden van een artistiek en stijlvol programma in de Mata Hari op 22 januari 2013 tijdens het Downtown-programma van de Fashionweek.

Bij aankomst wordt je door een van de Rue d'Amour dames verwelkomd met een welkomstdrankje. Ook zijn er een aantal kleine hapjes en kan er heerlijk worden gedineerd( dit is voor eigen rekening)

Middels muziek, fotografie, schilderkunst, poëzie en verhalen worden bezoekers meegenomen in het verhaal achter het decolleté, de Rue d’Amour. Een verhaal over de elegantie en eigenzinnigheid van de vrouw, verhalen over vrouwen die hun hart volgden en een inspiratiebron vormen voor vrouwen van toen en nu.
Iconen als Frida Kahlo, Coco Chanel, Josephine Baker, Anais Nin en Mata Hari zijn allemaal muzes van Rue d’Amour.

Een greep uit de Rue d’Amour line up is: schilderes Cil Laurens, fotografe Sameena Safiruddin, kunstenares Leonie Mijnlieff, dichteres Kristel Fliervoet en mode-illustratrice Marianne Barendregt. Het muzikale gedeelte wordt vormgegeven i.s.m. Marynka Nicolai. Het prachtige Rue d’Amourlied is speciaal gecomponeerd door Marynka, tekst is van Kristel Fliervoet en bewerkt door Fay Lovsky: verder zijn er optredens van June Noa, Henrike Hendrikson en Kay.

Heb je vragen over Rue d'Amour: Ode aan het Decollete? Neem contact op met MYTHESS

Waar en wanneer


Mata Hari
22 Oudezijds Achterburgwal
1012 Amsterdam
Nederland

Dinsdag 22 januari 2013 om 18:00 - Woensdag 23 januari 2013 om 01:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

MYTHESS

MYTHESS is een label dat staat voor eigenheid, vrouwelijkheid en verbinding. Dat laatste komt tot uiting in de originele ontwerpen waarbij stijlen, vormen, stoffen en tijden worden samengebracht. Verbinding betekent ook de saamhorigheid en solidariteit tussen vrouwen onderling.

  Contact opnemen met de organisator
Rue d'Amour: Ode aan het Decollete
Evenementen in Amsterdam, NH Uitvoering Kunst

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.