" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

SEA - door Tribal Internet Marketing

E-Ventual

Vrijdag 22 maart 2013 van 14:00 tot 17:00 (CET)

SEA - door Tribal Internet Marketing

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Tax Aantal
SEA - door Tribal Internet Marketing Beëindigd € 15,00 € 0,00 € 3,15

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel SEA - door Tribal Internet Marketing

Evenement gegevens

SEA Tips & Tricks door Tribal Internet Marketing

In vergelijking met traditionele vormen van marketing zijn de resultaten van zoekmachine adverteren erg goed meetbaar. De meetbaarheid van de resultaten zorgt ervoor dat de campagnes op basis van harde cijfers kunnen worden beheerd. Daarbij kan met zoekmachine adverteren relatief snel resultaat worden geboekt. Zodra een campagne live staat wordt u door potentiële klanten gevonden. De specialisten van Tribal Internet Marketing hebben ruime ervaring met het beheren van grote en complexe zoekmachine advertentiecampagnes. Wim Nomen is een van de specialisten en zal deze middag spreken.

 

 

Tibal Logo

 

Publishers die SEA inzetten willen natuurlijk zoveel mogelijk verkeer voor zo min mogelijk kosten. Daarnaast is hun tijd vaak schaars. De focus van deze workshop zal daarom liggen op het behalen van het hoogst haalbare rendement met zo weinig mogelijk inspanning en kosten.

Vaak vormt de keywordpolicy van de adverteerder een belemmering. Adverteren op merknaam mag in de meeste gevallen niet. Een belangrijk punt in de workshop zal daarom zijn het genereren van kwalitatief verkeer op long tail zoekwoorden. Een ander belangrijk onderwerp zal de campagne analyse zijn. Tribal legt uit hoe u snel overzichtelijk kunt maken waar de pijnpunten in de campagne zitten en hoe u eenvoudig uw persoonlijke plan van aanpak bepaalt.

Tribal gebruikt voor het managen van de SEA campagnes van haar klanten de in house ontwikkelde tool genaamd AdChieve. Dit is een software omgeving waarmee grootschalige advertentiecampagnes beheerd kunnen worden. Deze tool is niet alleen interessant voor adverteerders, maar kan ook van toegevoegde waarde zijn voor de grotere publishers. Er zal een korte uitleg van deze tool worden gegeven.

Na de afloop zal er tijd zijn om de SEA specialist één op één te spreken over de eigen SEA campagnes. Geef je op voor een SEA consult via affiliates@tribal-im.com Let op: er zijn slechts 4 plaatsen beschikbaar! Tribal Internet Marketing kiest 4 deelnemers uit.

 

Agenda

  • SEA tips & tricks.
  • Long Tail zoekwoorden, hoe vind u deze en hoe behaald u hier het maximale resultaat uit?
  • Campagne analyse, hoe krijgt u snel inzichtelijk waar de quick wins zitten en hoe bepaalt u uw plan van aanpak?
  • AdChieve toelichting.
  • 4 één op één sparringssessies, laat uw SEA campagne beoordelen en krijg optimalisatie advies.


Programma

14:00 - 15:00: eerste ronde
15:00 - 15:15: pauze
15:15 - 16:00: tweede ronde
Vanaf 16:00: 4 één op één sparringssessies en afsluitende borrel.

De middag wordt afgesloten met een gezellige borrel waarbij u in de gelegenheid  wordt gesteld om vragen te stellen aan de accountmanagers van TradeTracker.

 

Heb je vragen over SEA - door Tribal Internet Marketing? Neem contact op met E-Ventual
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum
Meer weergeven

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.