Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sexy Leiderschap zomertoer; inspirerende interactieve lezing Amsterdam Slot

Ruth Sinkeler

Vrijdag 22 augustus 2014 van 13:00 tot 17:00 (CEST)

Sexy Leiderschap zomertoer; inspirerende interactieve...

Ticketinformatie

Tickettype Resterend Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Aantal
Sexy Leiderschap Zomertoer Lezing Amsterdam, de Afsluiter! 46 Tickets Beëindigd € 25,00 € 2,25

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Sexy Leiderschap zomertoer; inspirerende interactieve lezing Amsterdam Slot

Evenement informatie

Sexy Leiderschap is een boek geschreven door Ruth Sinkeler van CLIPcoaching. Deze zomer toert zij door het land naar plaatsen die ze niet of nauwelijks kent. Geeft interactieve lezingen over haar boek en over de visie achter Sexy Leiderschap. Ook deelt zij hoe Sexy Leiderschap haar uit een persoonlijke crisis bracht.

Bij Sexy Leiderschap gaat het er vooral om dat jij te weten komt WIE jij bent, WAT jouw talenten zijn en HOE je dat kan tentoonspreiden aan de wereld. Of je nou ondernemer bent en zakelijk de dingen anders wilt doen, of je nu in het bedrijfsleven werkt en hoger op wilt, of al in een hoge positie zit en je leiderschap eens onder de loep wilt nemen. Of wellicht werkzoekende bent en wilt weten hoe je jezelf beter in de markt kan zetten. Sexy Leiderschap is nieuw, fris en geeft een nieuwe impuls.

Lees hier meer over Sexy leiderschap: http://sexyleiderschap.nl/  Je kan hier ook jouw boek kopen, dit zal dan indien gewenst gesigneerd worden na de lezing. Ook is het mogelijk om na het event een boek te bestellen en dat zal dan gesigneerd worden nagezonden.  

Wil je graag Ruth Sinkeler van Sexy Leiderschap ontmoeten? Haar horen spreken? Haar horen voordragen en vertellen? Meedoen in een actieve discussie over Leiderschap en dan met name Sexy Leiderschap. Actief enkele oefeningen ervaren? En gewoon een mooie gezellige middag hebben en netwerken? Meld je dan aan voor dit mooie event. 

Sexy Leiderschap is op zomertoer en heeft enthousiaste ambassadeurs die in hun woonplaats een lezing organiseren. Voor Amsterdam is dat Jacqueline de Vries, office manager bij Smart Business Center. Zij helpt mee om de afsluiter van de zomertoer extra feestelijk te maken. Daarom is deze sessie ook wat langer dan de andere zomertoer sessies. Sluit jij samen met ons deze mooie zomertoer af? Meld je dan snel aan! 

Notitie ten aanzien van de betalingen. Ideal betaling is mogelijk, maar die optie is helaas NIET te zien op een tablet of telefoon. Alleen via Laptop of PC. Klik op het vinkje naast creditcard en dan kies je de Ideal optie en kan je je betaling afhandelen. Excuus voor dit ongemak. 

Heb je vragen over Sexy Leiderschap zomertoer; inspirerende interactieve lezing Amsterdam Slot? Neem contact op met Ruth Sinkeler

Waar en wanneer


Smart Business Center
47 Daalwijkdreef
1103 AD Amsterdam
Nederland

Vrijdag 22 augustus 2014 van 13:00 tot 17:00 (CEST)


  Toevoegen aan mijn agenda

Organisator

Ruth Sinkeler

Ruth Sinkeler is eigenaar van CLIPcoaching en expert in Sexy Leiderschap en UBUNTU Leiderschap. Zij is coach, trainer en schrijver van het Sexy Leiderschap boek. Het is haar specialisme om mensen weer in hun kracht te zetten en hen te ondersteunen weer een goede richting te vinden of te groeien in hun carriere. www.clipcoaching.nl 

  Contact opnemen met de organisator
Sexy Leiderschap zomertoer; inspirerende interactieve lezing Amsterdam Slot
Amsterdam, Nederland: evenementen Seminar Zakelijk

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.