" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

SuccesvolZichtbaar

SuccesvolZichtbaar

Vrijdag 23 augustus 2013 om 09:30 - Zaterdag 24 augustus 2013 om 17:00 (CEST)

SuccesvolZichtbaar

Ticketinformatie

Tickettype Resterend Verkoop eindigt op Prijs Toeslag BTW Aantal
Ticket naar Succesvol Zichtbaar   meer info 10 Tickets Beëindigd € 1.797,00 € 0,00 € 377,37

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel SuccesvolZichtbaar

Evenement gegevens

40.000 coaches 6.000 organisatieadviseurs 7.000 Financieel adviseurs 16.000 HR Adviseurs 200.000 bedrijven in de zakelijke dienstverlening Alleen al in Nederland!

Hoe val jij op tussen al die tienduizenden dienstverleners?

In twee dagen tijd krijg je meer inzicht in jouw unieke kwaliteiten, je maakt een persoonlijk actieplan, stelt een social media strategie op en je maakt de eerste aanzet tot je eigen unieke huisstijl en logo.

Hoe dat werkt?

Twee dagen lang staat Marianne Roelofs als coach voor je klaar om je inzicht te geven in jezelf en de unieke kwaliteiten die je hebt. Marcel Jongmans (meer dan 10.000 volgers op social media) helpt je bij je online strategie en biedt je zijn netwerk en enthousiasme en Anton van Vliet is een topdesigner die twee dagen luistert en kijkt naar wat je zegt en hoe jij je presenteert. Op basis daarvan schetst, bedenkt en kleurt deze ervaren Marketeer jouw (online)huisstijl.

Drie coaches voor twee dagen. Volledige aandacht. Leren van elkaar op een unieke, inspirerende locatie. Voor wie: voor diegene die serieus werk wil maken van zichzelf en zijn of haar bedrijf. Voor die mensen die weten wat ondernemen is, wat er nodig is om verder te komen. Die snappen dat investeren de snelste manier tot succes is.

Boek nu en draai mee met twee fantastische, inspirerende dagen die jou zonder meer nieuwe inzichten gaan geven.

Heb je vragen over SuccesvolZichtbaar? Neem contact op met SuccesvolZichtbaar

Waar en wanneer


You&Mies
Kootsekade
3051 Rotterdam
Nederland

Vrijdag 23 augustus 2013 om 09:30 - Zaterdag 24 augustus 2013 om 17:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

SuccesvolZichtbaar

SuccesvolZichtbaar is een samenwerkingsverband tussen een topcoach, social media expert en Marketeer/designer. Alle drie hebben zij in de afgelopen jaren hun sporen verdiend. Zij delen hun kennis en expertise. Marianne Roelofs: http://nl.linkedin.com/in/marianneroelofs/ Anton van Vliet: http://www.portside-rdam.nl/ Marcel Jongmans: http://www.enthousiasmeur.nl
  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.