" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

SWEETS XXL "Franck's B-day Bash"

SWEETS

Zaterdag 12 januari 2013 om 22:00 - Zondag 13 januari 2013 om 05:00 (CET)

SWEETS XXL "Franck's B-day Bash"

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Toeslag Aantal
TICKET Beëindigd € 10,00 € 1,00

Deel SWEETS XXL "Franck's B-day Bash"

Evenement gegevens

Vrijdag 13 Januari 2012 heeft Sweets geschiedenis geschreven als het feest met de tot nu toe grootste line-up ooit (80 artiesten)! in een UITVERKOCHTE Paradiso met meer dan 1800 feestgangers binnen verdeeld over 3 volle zalen en nog eens tevergeefs een paar honderd man voor de deur die al vanaf 01:30 niet meer naar binnen mochten. De gelukkigen stonden al een half uur voor opening in een hele dikke rij voor de deur te wachten en hebben zoals je tot de dag van vandaag nog hoort, de avond van hun leven gehad. Op Zaterdag 12 Januari 2013 viert Franck op veler verzoek zijn verjaardag in de Sand te Amsterdam onder de noemer Sweets XXL Edition! Waar iedereen dacht dat het niet groter en gekker kon zijn er nu 110 !!! artiesten, ja u leest het goed. Er zijn 2 verschillende area’s. Haal je kaartje op tijd in de voorverkoop om dit spektakel mee te maken. Met al 24 jaar in het vak is Franck voor velen een legende. Het concept Sweets heeft al furore gemaakt in o.a. de Escape Lounge, Club Home, The Sand (met topartiest DRAKE & de welbekende KEVIN LYTTLE), Paradiso en Club Rain. Zo hebben veel dj's, mc’s en artiesten waaronder BOW WOW, BRACKET en meer de revue gepasseerd en heeft Franck van de gelegenheid gebruik gemaakt om een aantal uit te nodigen om mee te schitteren op Sweets XXL wat resulteert in een ongekende mega line-up! Denk aan dj's Jean, Fajah Lourens, Irwan, Abstract, Lorenzo, Flava, The Freshmen, Waxfiend, Kid Q en nog heel veel meer! Mc’s Murth Mossel, Pryme, Perry Mystique, Lady Bee, Goodgrip, Kalibwoy, Shockwave, Iceman, Dimitri Nikita, V.I. en meer zullen de avond vocaal naar een hoger niveau brengen! Los van het spektakel aan dj's en mc's zijn er ook nog eens optredens van grote namen zoals o.a. Hydroboyz, Re-Play, Greengang, Gio, Nasty (Een moment zonder jou) , Fouradi, Mca “El Divino” (Bekend van de hit “TE AMO” samen met de immens populaire KEIZER), Def Rhymz, Mario Raadwijk, Brownie Dutch, Brace, Arnhemsgewijs, Ebon-E, Lloyd De Meza & Howard Komproe ! Entertainment wordt verzorgt door de mooie dames van 2StepForward en verwacht ook een hele speciale Full Colour Lasershow met CO2 Jets en Confetti Blasters van Superlaser. Ook de speciale Sweets Cupcakes worden weer uitgedeeld. Reden genoeg om dat stukje 'gezelligheid' op Zaterdag de 12de in de Sand te Amsterdam te zoeken, toch?!

Om alvast in de stemming te komen kan je de Mixtape met 100 tracks in 80 minutes by Dj Franck & Mc Q-bah downloaden op www.soundcloud.com/djfranck of voor je mobiel: http://tinyurl.com/dxszysl


Voeg de SWEETSAPP toe: 0654934611

Datum: ZATERDAG 12 JANUARI 2013.
Locatie: THE SAND.
Presale: 10 euro bij Primera, Free Recordshop & www.sweetsonline.nl
Tijd: 22:00 tot 05:00.
Vip-reserveringen: 0654934611 & info@djfranck.com
Line-up: 80 dj’s, 15 mc’s & 15 live acts !
Website: www.sweetsonline.nl

Heb je vragen over SWEETS XXL "Franck's B-day Bash"? Neem contact op met SWEETS

Waar en wanneer


The Sand
MEKONWEG 5
Amsterdam
Nederland

Zaterdag 12 januari 2013 om 22:00 - Zondag 13 januari 2013 om 05:00 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

SWEETS

Sweets is een organisatie in de urbanscene beheerd door (dj) Franck met feesten zoals SWEETS, DANCEHALL SWEETS, ....... !!! Met uitverkochte feesten in de Escape Lounge, Paradiso, The Sand, Club Home, Rain & Beachclub Vroeger. Artiesten die aanwezig waren (hebben opgetreden): DRAKE, KEVIN LYTTLE, BOW WOW, BRACKET, ..... !!!

  Contact opnemen met de organisator
SWEETS XXL "Franck's B-day Bash"
Amsterdam Events

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.