" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

VrijMiBo MeerBusiness Amsterdam

MeerBusiness Amsterdam

Vrijdag 26 oktober 2012 van 17:00 tot 20:00 (CEST)

VrijMiBo MeerBusiness Amsterdam

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Ja ik kom ook! Beëindigd Gratis  

Deel VrijMiBo MeerBusiness Amsterdam

Evenement gegevens

26 oktober: Vrijmibo

De Vrijmibo's zijn goed bezochte borrels variërend van 50 tot 150 decisionmakers. U en uw zakenrelaties zijn van harte welkom. De eerste keer is uiteraard vrijblijvend! Dit om kennis te maken met MeerBusiness Amsterdam. Heeft u de smaak te pakken? Wordt dan vaste Vrijmibo-ganger en geniet elke maand weer van de netwerkavonden en vele andere (netwerk) voordelen van MeerBusiness Amsterdam. Voor meer informatie klikt u hier.

De Vrijmibo wordt georganiseerd in de V Bar & Lounge in het Park Plaza Hotel.V Bar & Lounge is de perfecte gelegenheid voor de vrijdagmiddagborrel. Er is op de Vrijmibo ruimte en tijd genoeg om te netwerken onder het genot van een drankje en een hapje met het prachtige utzicht over het Vondelpark. En zoals gewoonlijk is uw eerste drankje gratis.
Wij zien u graag tegemoet bij Park Plaza op vrijdag 26 oktober vanaf 17:00uur!

Adres: Koninginneweg 34-36, 1075 CZ, Amsterdam.

P.S. Een eerste keer ter kennismaking bent u uiteraard van harte welkom. Wilt u vaker komen dan is het de bedoeling dat u Member wordt van MeerBusiness Amsterdam. Bent u meteen ook van harte welkom op onze andere bijeenkomsten!

Heb je vragen over VrijMiBo MeerBusiness Amsterdam? Neem contact op met MeerBusiness Amsterdam

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.