" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

WAT! ZZP netwerkcafé

WAT!

Woensdag 6 maart 2013 van 18:30 tot 20:30 (CET)

WAT! ZZP netwerkcafé

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Introductie Ticket Beëindigd Gratis  

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel WAT! ZZP netwerkcafé

Evenement gegevens

 

Als introductie van dit nieuw netwerk ben je in de gelegenheid om eenmalig kosteloos deel te nemen. (drankjes voor eigen rekening)


Mag het een onsje meer zijn?

 

Hans Bik, Oprichter, Bik Communicatie

In een tijd waarin het allemaal wat minder moet, doet Hans Bik er een schepje bovenop. Er was een tijd dat kleine gespecialiseerde ondernemers met hun eigen winkel, precies wisten wie hun klanten waren en wat ze wilden. Zij wisten dat voor verkopen een goede relatie nodig is, een relatie gebaseerd op vertrouwen. Wat kunnen we hiervan leren? Hoe kunnen we de kennis hierover in onze dagelijkse praktijk toepassen?

 

Tijdens deze interactieve sessie krijg je meer inzicht in de basis voor alle communicatie, namelijk vertrouwen. Hans Bik deelt met jou de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van menselijk gedrag, welke factoren bij vertrouwen een rol spelen en hoe je instrumenten kunt inzetten om aan te sluiten bij de klant.

 

Je krijgt tips en tools die je direct kan toepassen. Het nieuwe netwerken wordt geactiveerd en je gaat naar huis met een aantal extra potentiële relaties.

Heb je vragen over WAT! ZZP netwerkcafé? Neem contact op met WAT!
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.