" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Werk aan je winkel dag

Gffect

Meerdere data

Werk aan je winkel dag

Deel Werk aan je winkel dag

Evenement gegevens

De werk-aan-je-winkel-dag is voor reeds gestarte en aankomende zzp’ers die bewust een pas op de plaats maken om 2013 een succesvol en omzetvol jaar te maken.

 

Herken je dit?

Je hebt een opdracht, hebt het erg naar je zin en je gaat er vanuit dat er de komende tijd nog voldoende werk voor je is. Maar wat nu als deze opdracht einde van deze maand komt te 

vervallen? Heb jij dan alles in je bedrijf op orde om jezelf bij andere opdrachtgevers onder de aandacht te brengen? Werk je momenteel voor drie opdrachtgevers?

 

De werk-aan-je-winkel-dag is in het leven geroepen om je eigen winkel onder de loep te nemen en weer in de etalage te zetten. Gewoonweg omdat het soms anders loopt dan verwacht.

 

Wat je aan het einde van deze werkdag hebt gedaan?

je hebt een duidelijk doelgroep opdrachtgevers voor ogen. Daarbij heb je een concreet plan van aanpak om je bedrijf onder hun aandacht te brengen

je hebt je winkel in de etalage van social media gezet, waardoor je vindbaar en zichtbaar bent

je hebt een keuze gemaakt voor de uitstraling van jouw bedrijf en kunt met je huisstijl aan de slag

 

Wat gaan we doen?

We gaan samen definieren voor wie jij wilt werken en onder welke voorwaarden. We maken samen een marketingplan hoe je deze doelgroep kunt benaderen en jezelf onder de aandacht kunt brengen zodat het je meer opdrachten oplevert.

We gaan je wegwijs maken in de wereld van social media. Je linkedin profiel aanmaken en/of updaten zodat je doelgroep je snel en makkelijk kan vinden. Verder ontvang je uitleg over de functie van twitter en hoe je dit kunt inzetten om jezelf te profileren.

We gaan kritisch kijken naar je huisstijl en in hoeverre deze nog bij je past, of misschien heb je die nog helemaal niet en gaan we daar de basis voor leggen.

Als laatste doen we een gezamenlijke check op het gebied van ondernemerschap. Heb je echt alles geregeld om je bedrijf goed te laten draaien.

 

En dat alles in 1 dag. We bieden je een 

programma aan waar je zelf onder begeleiding jouw bedrijf compleet maakt voor een succesvol 2013.

 

Voor wie is het?

Je bent op zoek naar continuiteit in opdrachten en wilt meerdere opdrachtgevers

Je bent als ZZP’ er gestart en kunt een sparringpartner gebruiken om een en ander verder op de rit te zetten.

Je bent innovatief binnen jouw vakgebied maar weet niet hoe je dit op een innovatieve manier bij je klanten onder de aandacht moet brengen.

 

Wat is je investering?

De werk-aan-je-winkel-dag kost €255,00 excl. 21% BTW.  Bij je aanmelding kun je kiezen voor een hele dag van 9.00u - 18.00u, 2 ochtenden van 9.00u - 13.00u of 2 avonden van 19.00u - 23.00u. Een combinatie is ook mogelijk.

 

Waar is het?

De workshop wordt gehouden in Seats 2 Meet te Maarssen

Heb je vragen over Werk aan je winkel dag? Neem contact op met Gffect

Waar


Seats 2 Meet
Planetenbaan 100
3606 AK Maarsen
Nederland

Meerdere data


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Gffect

DE WORKSHOP CONCEPT DENKEN | CONCEPT DOEN IS EEN DIENST VAN ONICA VAN HEUSDEN VAN GFFECT EN MARIEKE VAN ESCH VAN ME2COMMUNICATIE

  Contact opnemen met de organisator
Werk aan je winkel dag
Evenementen in Maarsen Cursus

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.