" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Workshop Social Media Starter

KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS B.V.

Meerdere data

Workshop Social Media Starter

Deel Workshop Social Media Starter

Evenement gegevens

Online zichtbaarheid creëren door middel van Twitter, LinkedIn, Facebook, Google+, Pinterest en andere Social Media? Waar begin je, welke keuzes maak je en hoe ga je effectief aan de slag?

In deze workshop geven we je zicht op het Social Media landschap. We nemen je mee in de online wereld waar zenden delen wordt, muren worden weggebroken en ‘luisteren’ essentieel is.

Voor wie is deze workshop bestemd?

  • Ondernemers, (marketing- en communicatie)managers, freelancers, ZZP’ers die zich afvragen of hebben besloten zakelijk meer te gaan doen met Social Media.

Locatie en tijdstip

14.00 – 17.00 uur. We houden deze workshop in Utrecht. De workshoplocaties variëren afhankelijk van de groepsgrootte en zijn dichtbij CS. Uiterlijk een week van te voren communiceren we de locatie- en bereikbaarheidsgegevens.

Kosten

€ 55,- ex. BTW. Neem je een zakenrelatie (van een ander bedrijf) mee? Dat kan voor de prijs van één.

Vragen? Neem contact op met Clarinda Moonen

Heb je vragen over Workshop Social Media Starter? Neem contact op met KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS B.V.

Waar


THINNC

Vleugelboot 11
3991 CM Houten
Nederland

Meerdere data


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS B.V.

KONICA MINOLTA BUSINESS SOLUTIONS B.V. 

Konica Minolta biedt oplossingen voor documentmanagement in kantoor- en productieomgevingen. Het productaanbod omvat een breed scala aan hard- en software producten en aanvullende diensten. Daarbij maakt Konica Minolta  zich continu hard voor een gezondere leefwereld en een beter milieu. Ook het bieden van gebruiksgemak en dataveiligheid heeft een hoge prioriteit bij Konica Minolta.

 

THINNC B.V. - the innovation community

THINNC begeleidt organisaties in Nederland van een traditioneel organisatiemodel naar een Social Business. Een sociale, flexibele organisatie waar kennisdeling, nieuwe samenwerkingsvormen en duurzaam ondernemen centraal staan. Onze activiteiten richten zich op het neerzetten van een toekomstgerichte interne organisatie en het verbinden van deze organisatie met de buitenwereld.

  Contact opnemen met de organisator
Workshop Social Media Starter
Houten Events Zakelijk

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.