" rel="stylesheet">
Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Zomers Proefconcert: Lavinia Meijer

de Baak (zakelijk)

Zaterdag 16 augustus 2014 van 20:00 tot 22:00 (CEST)

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs * Toeslag Aantal
Ticket Beëindigd € 15,00 € 0,00
CJP/Studententicket   meer info Beëindigd € 10,00 € 0,00
Kinderen tot 12 jaar Beëindigd € 7,50 € 0,00
Zomers Proefarrangement volwassenen   meer info Beëindigd € 35,00 € 0,00
Zomers Proefarrangement kinderen tot 12 jaar   meer info Beëindigd € 17,50 € 0,00
* Prijzen zijn inclusief Tax

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Zomers Proefconcert: Lavinia Meijer

Evenement gegevens

Lavinia Meijer

Op zaterdag 16 augustus treedt harpiste Lavinia Meijer op in De Baak Theater Maitland in Driebergen. Dit najaar neemt zij in Berlijn haar nieuwe cd voor Sony op. In de aanloopfase naar dit album kan het publiek nu getuige zijn van de bijzondere klankwereld van componisten als Erik Satie, Maurice Ravel, Yann Tiersen, Claude Debussy en Arvo Pärt. Een unieke ervaring om nu al het nieuwe repertoire van een van de beste harpisten ter wereld te beluisteren. Na het concert heeft u bovendien de kans om Lavinia persoonlijk te ontmoeten tijdens een 'meet and greet' sessie.

Arrangement inclusief diner

Voorafgaand aan het concert heeft u de mogelijkheid om in het Landhuis van Landgoed de Horst te dineren. Het diner die avond is een overheerlijke lasagne met courgette, aubergine en quorn. Hierbij wordt een frisse salade geserveerd met knapperige kleine broodjes met pesto en tapende. Een kindermenu behoort ook tot de mogelijkheden. U bent vanaf 18.00 uur welkom om aan te schuiven.

Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken, bestel dan een speciaal arrangement-ticket.

Meer over Lavinia

Lavinia Meijer is inmiddels een bekende naam in de klassieke en hedendaagse muziekwereld. Ze trad in binnen- en buitenland op: van het Koninklijk Concertgebouw tot aan Carnegie Hall. Uniek was haar solotournee langs rockzalen als Paradiso, 013 en Het Paard van Troje.

Lavinia geeft een nieuwe dimensie aan het begrip harprecital. Ze brengt een klassiek publiek in aanraking met werk van jonge componisten als Ólafur Arnalds en weet jong publiek voor de klassieke podia terug te winnen met haar interpretaties van Philip Glass.

Lavinia won vele prijzen zoals het Prinses Christina Concours 1997, de Nederlandse Muziekprijs 2009 en Edison Klassiek 2012 en ze trad met orkesten op als het Concertgebouw Kamerorkest, Amsterdam Sinfonietta en het Residentie Orkest. Lavinia is een ‘best selling artist’ dankzij haar cd’s Metamorphosis / The Hours en het album Passaggio.

Vragen

Heeft u vragen over dit concert? Neem dan contact op met de reserveringsafdeling van de Baak via baakboeking@debaak.nl of telefoonnummer 0343 55 61 79.

Heb je vragen over Zomers Proefconcert: Lavinia Meijer? Neem contact op met de Baak (zakelijk)

Waar en wanneer


De Baak Theater Maitland
De Horst 1
3971 KR Driebergen
Nederland

Zaterdag 16 augustus 2014 van 20:00 tot 22:00 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

de Baak (zakelijk)

De Baak is dé plek voor leiders, ondernemers en professionals die op zoek zijn naar inspiratie, motivatie, kennis en inzicht. De Baak is een plek vol paradoxen. Wij bieden de rust om stil te staan bij jezelf en je omgeving, maar tegelijkertijd is de Baak een springlevende omgeving, waar altijd wat gebeurt. De Baak leert je te leren, een vermogen dat een leven lang meegaat. We doen een beroep op je nieuwsgierigheid, reflectie en drang om te groeien! Bij ons kan dat in korte en lange trajecten, in grote en kleine groepen en individueel. Natuurlijk verzorgen wij ook trajecten op maat.

  Contact opnemen met de organisator
Zomers Proefconcert: Lavinia Meijer
Driebergen Events Uitvoering Muziek

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.