Dit evenement is afgelopen

Zorgontbijt

Bart Nieuwenweg

Woensdag 17 september 2014 van 07:00 tot 08:30 (CEST)

Putten, Netherlands

Ticketinformatie

Type Einde Aantal
Toegang Zorgontbijt Beëindigd Gratis  

Wie gaat erheen?

Je verbindingen laden...

Deel Zorgontbijt

Evenement informatie

Geachte heer/mevrouw,                                                                              Putten, 2 september 2014

De komende jaren gaat er flink wat veranderen in en rond de zorg. Wat alle veranderingen gemeenschappelijk hebben is dat samenwerking tussen organisaties op lokaal niveau steeds belangrijker wordt. Na enkele oriënterende gesprekken hebben we geconcludeerd dat het meerwaarde heeft om elkaar regelmatig te ontmoeten. Omdat overleg vaak ten koste gaat van reguliere werkzaamheden, én omdat iedereen toch moet ontbijten hebben we besloten dit te combineren. Tijd voor iets nieuws, tijd voor het zorgontbijt! Na twee succesvolle eerdere edities staat de derde bijeenkomst gepland op woensdagochtend 17 september.

Wat is het zorgontbijt?

Het zorgontbijt is een, u raadt het al, ontbijtsessie voor professionals uit de zorg en welzijn in Putten. Het begint om 07.00 en duurt tot uiterlijk 8.30. Tussen het ontbijten door volgen we een strak programma om optimaal gebruik te maken van de tijd. 

Programma

Ten opzichte van de vorige bijeenkomsten is het programma enigszins aangepast. We kiezen voor een minder statische bijeenkomst, dat doen we door in groepjes uiteen te gaan om specifieke thema's te bespreken. De precieze opzet leggen we uit op de 17e. 

6.45      Inloop met koffie

7.00      Start zorgontbijt

7.10      Themadiscussie in groepen

8.00      positieve ronde

8.15      afsluiting & vervolg

8.30      einde

Wat is het doel van het zorgontbijt?

Het zorgontbijt heeft verschillende doelen, die samenkomen in de gestructureerde opzet van het ontbijt. Doordat het ontbijt een strakke planning heeft, die nauwkeurig gevolgd wordt zijn de bijeenkomsten uiterst efficiënt en doeltreffend. Het zorgontbijt dient de volgende doelen:

 • Kennismaken met collega’s van andere organisaties die werken voor dezelfde mensen
 • Stimuleren van samenwerking tussen organisaties en tussen professionals onderling
 • Delen van kennis en ervaringen
 • Nadenken over nieuwe vormen van organiseren en samenwerken om zorg te optimaliseren
 • Verkennen van gezamenlijke vraagstukken

Wie zitten er aan tafel?

Het zorgontbijt is bij uitstek het moment om alle partijen die iets te maken hebben met ouderen bij elkaar te brengen. De volgende partijen worden uitgenodigd om deel te nemen aan het zorgontbijt:

 • Zorgorganisaties
 • Welzijnsorganisaties
 • Vrijwilligersorganisaties
 • Eerste lijn organisaties (huisarts, fysiotherapeut, psycholoog etc)
 • Gemeente
 • Woningstichting
 • Ouderenbonden

Verbindingskaart

Tijdens de bijeenkomst zullen zogenaamde verbindingskaarten uitgedeeld worden. Het is de bedoeling dat u deze kaart gebruikt om resultaten van het zorgontbijt bij te houden. Zo kunnen we de meerwaarde van het zorgontbijt monitoren en kwantificeren. 

1-op-1 lijst

Tijdens de bijeenkomst zal ook een 1-op-1 lijst doorgaan. Hierop staan alle aanwezigen, u kunt vervolgens bij één van de aanwezigen uw eigen naam vermelden. Daarmee geeft u aan dat u graag eens met die persoon een 1-op-1 gesprek zou willen plannen. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. De 1-op-1 lijst zal na de bijeenkomst aan iedereen worden toegestuurd.

Aanmelden

Het is handig om even te melden als u van plan bent de bijeenkomst bij te wonen, zodat we daarmee rekening kunnen houden met de zaalgrootte en het ontbijt. De kosten voor deze editie van het zorgontbijt worden nog eenmaal vergoed door de gemeente Putten. Aanmelden kan via de pagina http://zorgontbijt.eventbrite.nl 

Datum en locatie

Het tweede zorgontbijt vindt plaats op woensdagmorgen 17 september in het Hof van Putten: Harderwijkerstraat 14 3861 AH in Putten.

Graag ontmoet ik u de 17e in het Hof van Putten, om vanuit de gezamenlijkheid te kijken naar de maatschappelijke vraagstukken waar we samen voor staan.  

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Bart Nieuwenweg via bnieuwenweg@putten.nl.

Hoogachtend,

Wethouder A. Kleijer

Heb je vragen over Zorgontbijt? Neem contact op met Bart Nieuwenweg

Waar en wanneer


Hotel Hof van Putten
14 Harderwijkerstraat
3881 EH Putten
Netherlands

Woensdag 17 september 2014 van 07:00 tot 08:30 (CEST)


  Toevoegen aan mijn agenda

Organisator

Bart Nieuwenweg

Beleidsmedewerker Wmo

Gemeente Putten
T: 06 432 549 46
T: 0341 359 645
E: bnieuwenweg@putten.nl
  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.