Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Trust in People - New Waves

Trust in People

Thursday, May 26, 2011 from 4:00 PM to 9:00 PM (CEST)

Trust in People - New Waves

Ticket Information

Type End Quantity
Trust in People - New Waves Ended Free  

Share Trust in People - New Waves

Event Details

Dit jaar nodigt Gerco Kanbier jou uit voor een leuke zeiltocht op IJsselmeer op donderdag 26 mei van 16-21u. Zon en wind, BBQ aan boord en zeilen op het IJsselmeer waren vorig jaar de ingredienten voor een geslaagd uitje georganiseerd door Trust in People.  

We varen wederom met de Klipperaak Vrouwe Frida Cornelia. Deze traditionele tweemaster is in 1908 gebouwd voor het vervoeren van vracht over de rivieren en binnenwateren. Inmiddels vaart zij al ruim 25 jaar als passagierschip op de voormalige Zuiderzee en is hiermee één van de eerste zeilcharters van de zogenaamde 'bruine vloot' in Nederland. Kortom, een schip met een 100-jarige historie dat nog immer de elementen trotseert. 

groepsreizen voor dagtochten en meerdaagse tochten  vanuit MonnickendamHet charmante stadje Monnickendam is de thuishaven van de Vrouwe Frida Cornelia. Het kleine en daarmee overzichtelijke aantal klippers en tjalken zorgt voor een authentieke uitstraling van de vloot, zodat men hier nog niet wordt overspoeld door de massa en bijbehorende drukte. Daarnaast maakt een goede bereikbaarheid vanuit de Randstad en een schitterend vaargebied met legio mogelijkheden voor onderbrekingen aan vaste wal, Monnickendam de ultieme plaats om je vaartocht van start te laten gaan. 

Met de professionele bemanning aan boord is zeilervaring niet nodig. Wel kunnen de liefhebbers en geïnteresseerden hun hart ophalen bij het assisteren van de schipper en maat tijdens het hijsen en strijken van de zeilen, het op koers houden van het schip en het uitvoeren van de verschillende manoeuvres.


Zeilplezier, ontspanning en gezelligheid op het water en zeilervaring is  niet nodig

 

Natuurlijk is er ook voldoende tijd voor ontspanning. Je zult de eerste niet zijn die helemaal tot rust komt op het water. Eindelijk tijd voor dat dikke boek of een stiekem middagdutje. De unieke ruime zitkuip staat garant voor een hoop gezelligheid en omdat buitenlucht nu eenmaal hongerig maakt, kunnen benedendeks in het sfeervolle dagverblijf met gemak flinke maaltijden bereid worden in de goed geoutilleerde keuken. 

Of je kiest voor optimaal zeilplezier en besteedt de catering uit aan onze Boot Cuisine en laat je heerlijk verwennen door lekkere lunches, diners, BBQ's en versnaperingen!

   


 

Have questions about Trust in People - New Waves? Contact Trust in People

When & Where


VFC Zeilcharters
't Prooyen 1 t.o.
1141 VD Monnickendam
Netherlands

Thursday, May 26, 2011 from 4:00 PM to 9:00 PM (CEST)


  Add to my calendar

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.