André Hazes Jr.

Biografie

Andre Hazes Jr. staat bekend om zijn muziek en om zijn aanwezigheid in de media. Als de zoon van een populaire Nederlandse folkzanger, Dré of Dreetje Hazes zoals Andre ook bekend is, begon hij zijn carrière in de media vroeg in zijn leven. Hij speelde in de kinder-versies van Star Dancing on Ice, Children Dancing on Ice, toen hij pas 13 was en speelde zelfs een gastrol in de Nederlandse soap Onderweg Naar Morgen.

Zijn eerste nummer één hit was een bijzonder belangrijke en emotionele - een duet met zijn vader, Andre Hazes, genaamd "Thank you my friend". Hij is een vaste gast in de Amsterdam ArenA, waar hij jaarlijks optreedt. Je kan een van zijn adembenemende optredens door heel Europa beleven en zodra je zijn muziek hoort, zal je zelf erop betrappen dat je regelmatig geniet van zijn muziek op je eigen laptop of smartphone.

Als je Andre Hazes Jr. net zo graag wilt zien als dat je luistert naar zijn muziek, kan je hem op televisie bekijken, want het tweede seizoen van zijn soap zou dit jaar moeten verschijnen. Hij zal ook in een paar shows als presentator verschijnen en daarnaast heeft hij ook ook een kledinglijn.