Event trendrapport

Het 2020 Event trendrapport

Het 2020 Event trendrapport geeft je inzicht in wat er speelt in de evenementenindustrie in de Benelux en wereldwijd

Als je evenementen organiseert ben je onderdeel van een community – een diverse en creatieve groep mensen die een passie hebben voor het samenbrengen van mensen.

Of het nu een technologie congres is, een onafhankelijk muziekfestival of een yoga retreat, het organiseren van een evenement is een proces. Van het originele idee tot de dag van het evenement, er zijn een hoop besluiten die genomen moeten worden. En je kunt het niet alleen.

Dat is waarom we ieder jaar een onderzoek uitvoeren onder organisatoren over de hele wereld om erachter te komen wat ze van plan zijn voor het komende jaar. We willen weten welke trends ze voorspellen, welke uitdagingen ze hebben en welke kansen ze zien. Zodat jij je event planning niet alleen hoeft te doen!

Het 2020 Event trendrapport geeft je inzicht in wat er speelt in de evenementenindustrie (niet alleen in de Benelux, maar ook over de hele wereld). Het rapport bevat highlights van de belangrijkste trends, advies van onze top organisatoren en geeft je de tools om ook van 2020 een succesvol jaar te maken.

Dit rapport is voor:

  • Organisatoren van evenementen in alle soorten en maten
  • Ervaren organisatoren en zij die voor het eerst wat organiseren
  • Organisatoren die willen groeien met hun evenement, in omvang of aantalIedereen die geïnteresseerd is in de event trends voor 2020

Vul je gegevens in om het rapport de downloaden. We hopen dat je er veel aan hebt!

Preview

Het 2020 Event trendrapport: jouw gids voor het plannen van succesvolle evenementen

Het zal voor velen geen nieuws zijn, maar de evenementenindustrie laat al jaren een groei zien. Ons jaarlijkse onderzoek onder meer dan 700 organisatoren in de Benelux laat zien dat deze groei

Dit is het 2020 event trendrapport. Het jaarlijkse onderzoeksrapport van Eventbrite waarin de belangrijkste trends, ontwikkelingen en uitdagingen van de evenementenindustrie worden besproken. Het 2020 event trendrapport is samengesteld voor iedereen die werkzaam of geïnteresseerd is in de evenementenindustrie.

Wereldwijd heeft Eventbrite bijna 7.000 event professionals gevraagd naar hun meningen en ervaringen met actuele thema’s als duurzaamheid en diversiteit. We hebben ze gevraagd te reageren op onderwerpen als budgetten, marketing en personeelszaken. Tenslotte hebben wij ze gevraagd wat de belangrijkste uitdagingen voor 2020 zijn.

In de Benelux hebben meer dan 700 event professionals bijgedragen aan dit rapport. Op basis van hun input is dit rapport opgesteld.

© 2021 Eventbrite. All Rights Reserved.