• Home
  • Template
  • Gantt chart excel template voor de planning van je evenement

Gantt chart excel template voor de planning van je evenement

Een gantt chart is een handige tool en wordt veel gebruikt in projectmanagement. Het zet enerzijds belangrijke taken af tegen een tijdslijn en het zorgt er ook voor dat je met een oogopslag kunt zien waar je team het erg druk zal hebben en waar de focus moet liggen op werk moment. Wij hebben een voorbeeld van een gantt chart in excel voor je gemaakt waar je meteen mee aan de slag kunt.

Evenementorganisatoren zijn meesters in multitasking. Of je nou een evenement organiseert voor 200 of voor 20,000 personen – elk evenement heeft vele puzzelstukjes die uiteindelijk allemaal in elkaar moeten passen. Van de beste hashtag tot catering voor je bezoekers, een duidelijke planning en tijdlijn zijn onmisbaar om alles uiteindelijk tot een succes te laten verlopen.

Een gantt chart is een handige tool en wordt veel gebruikt in projectmanagement.Het zet enerzijds belangrijke taken af tegen een tijdslijn en het zorgt er ook voor dat je in één oogopslag kunt zien waar je team het erg druk zal hebben en waar de focus moet liggen op welk moment.  Wij hebben een voorbeeld van een gantt chart in excel voor je gemaakt waar je meteen mee aan de slag kunt.

Download gratis deze gantt chart in excel om:

  • niet zelf een excel bestand te hoeven creëren maar je meteen te kunnen focussen op de strategie en planning van je evenement.
  • meteen alle taken voor je evenement in één overzicht te kunnen vinden.
  • te kunnen zien wanneer er de meeste druk op je team zal liggen.
  • te bepalen waar jij en je team de focus op moeten leggen in de verschillende fasen van je planning.

© 2020 Eventbrite. All Rights Reserved.