• Home
  • Tipsheet
  • De ultieme checklist met gratis ideeën voor evenementpromotie

De ultieme checklist met gratis ideeën voor evenementpromotie

Creativiteit

Locatiekosten, cateringkosten, personeelskosten – iedereen die een begroting maakt voor een evenement weet dat de organisatie hoge kostenposten met zich meebrengt. Gelukkig hoeft effectieve marketing niet duur te zijn. Belangrijker dan het budget is namelijk creativiteit. En omdat creatief zijn niets kost, kun je je budget volledig besteden aan het evenement zelf.

Social media

Aan social media-platformen en andere (online) netwerken is geen gebrek. Gebruik onder meer Facebook, LinkedIn en Twitter als kant-en-klare marketinghulpmiddelen en vergroot je zichtbaarheid onder je doelgroep. Met een beetje fantasie en out-of-the-box-denken kun je de online wereld als billboard gebruiken.

Weg met stress

Download deze handige checklist en laat je inspireren door de 75 ideeën voor gratis promotie van je evenement. Leer over het aanmaken van polls, het aantrekken van volgers voor je account en het verspreiden van tijdelijke kortingscodes. Daarmee kun je je registratieaantallen een flinke boost geven. Stress om je marketingbudget is verleden tijd, uitverkochte tickets zijn de toekomst. #succesvollemarketing

Deze checklist is voor: alle organisatoren die hun evenement effectief willen promoten, maar de stress over het budget liever overslaan.

Je leert:

  • hoe je miljoenen potentiële bezoekers kosteloos informeert over je evenement
  • welke activiteiten je waar kunt ondernemen om jouw publiek te bereiken
  • hoe je alles uit social media haalt voor optimale promotie van je evenement.

© 2021 Eventbrite. All Rights Reserved.