linkedin-zakelijke-evenement-promoten

Tips van het LinkedIn marketingteam om je zakelijke evenement te promoten

Haal de registraties die je nodig hebt binnen met deze strategie voor zakelijke evenementpromotie, geoptimaliseerd door de marketingexperts van LinkedIn.

Online is LinkedIn de plek om B2B-doelgroepen te vinden. 74% van de B2B beslissingsbevoegden en/of inkopers gebruikt LinkedIn voor onderzoek voordat ze een aanbesteding doen of beslissing nemen. Maar met zoveel soorten advertenties, targetingopties en processen om je marketing uit te voeren, raak je al snel overspoeld als je nog nooit advertenties op het platform hebt geplaatst.

Maar je hoeft niet vanaf nul te beginnen. Gebruik in plaats daarvan de strategie van het LinkedIn marketingteam als basis. Ze organiseren wekelijks meerdere real-life of digitale evenementen en gebruiken daarbij de promotietools en geavanceerde targeting van LinkedIn om telkens weer het juiste doelpubliek aan te trekken.

Sla het giswerk over en haal de registraties die je nodig hebt binnen met deze strategie en tijdlijn voor B2B-evenementpromotie, geoptimaliseerd door de marketingexperts van LinkedIn.

© 2019 Eventbrite. All Rights Reserved.