• Home
  • Ebook
  • Smartphones op muziekevenementen – wat kan wel en wat kan niet?
Smartphones-muziekevenementen

Smartphones op muziekevenementen – wat kan wel en wat kan niet?

Neem jij foto’s of video’s tijdens een concert, festival of bezoek aan een club? Grote kans van wel. Zo’n 64% van de Nederlandse bezoekers doet het en het opvallende is dat een vergelijkbaar percentage zegt zich hieraan te storen. Hoe gaan we hier het best mee om?

Ben je ons onderzoek naar het gebruik van smartphones tijdens muziekevenementen al tegengekomen? Media als RTL Nieuws, De Volkskrant en Het Parool gaven er al aandacht aan. Maar hoe zit het met jou? Neem jij foto’s of video’s tijdens een concert, festival of bezoek aan een club? Grote kans van wel. Zo’n 64% van de Nederlandse bezoekers doet het en het opvallende is dat een vergelijkbaar percentage zegt zich hieraan te storen. Hoe gaan we hier het best mee om?

Begrijp ons niet verkeerd. Bij Eventbrite houden we van mobiele technologie, maar we geloven ook dat er momenten zijn die je beter kunt ervaren zonder een smartphone in de lucht. Daarom komen we met een uitgebreid rapport waarin we naast alle cijfers ook reacties delen van verschillende professionals uit de industrie.

Hoe dan ook: laat ons onderzoek een begin zijn van een gezond gesprek over smartphonegebruik tijdens een concert, festival of clubbezoek.

© 2019 Eventbrite. All Rights Reserved.