• Home
  • Ebook
  • Meer tickets verkopen met Facebook advertenties
tickets-verkopen-facebook-advertenties

Meer tickets verkopen met Facebook advertenties

Ben je het zat dat social media geen resultaten oplevert? Ben je op zoek naar een betere manier om je marketingbudget te besteden en meer tickets te verkopen? Download dan deze handleiding over Facebook advertenties.

Ben je het zat dat social media geen resultaten oplevert? Ben je op zoek naar een betere manier om je marketingbudget te besteden? Dan zit je hier op het juiste adres.

Facebook heeft ongeveer 2 miljard actieve gebruikers. Als je doelpubliek (ofwel potentiële ticketkopers) online is, zitten ze waarschijnlijk op Facebook. Dan moet jij daar dus ook zijn.

Maar je evenement op Facebook onder de ogen van de juiste doelgroep krijgen is zelfs voor de meest ervaren, doorgewinterde teams een hele uitdaging. Ten eerste werkt Facebook voortdurend zijn algoritmen bij om de meest relevante content te laten zien. Je moet dus hoogwaardige advertenties maken die veel betrokkenheid teweegbrengen. Ten tweede moet je budget hebben voor je advertenties, en dat budget verstandig besteden.

Aan de andere kant reiken de voordelen van Facebook verder dan de omvang van zijn publiek. Met het platform kun jij, de adverteerder, geavanceerde, gedetailleerde en uiterst nauwkeurige doelgroeptargeting benutten. Als je het advies in deze gids volgt, verspil je dus geen geld aan mensen die geen goede match zijn voor je evenement.

Deze handleiding is voor:

Eventmarketeers, -promotors en communitybuilders die hun ROI willen verbeteren en meer tickets willen verkopen. Teams die over een budget beschikken, maar beslissingen maken op basis van statistieken en data om dat budget verstandig uit te geven.

Wat je zult leren:

In deze handleiding kom je te weten hoe je je evenement bij je ideale publiek brengt en hen converteert in ticketkopers. Je komt te weten hoe je:

  • Een allesomvattende Facebook-adstrategie opzet om meer tickets te verkopen
  • Je doelgroep vindt op Facebook
  • Eruit springt in de overvolle newsfeed van deze ideale bezoekers
  • Je strategie voortdurend optimaliseert op minder uit te geven en meer te verkopen

© 2020 Eventbrite. All Rights Reserved.