• Home
  • Ebook
  • Trendrapport voor de evenementenbranche 2019
trendrapport evenementenbranche 2019

Trendrapport voor de evenementenbranche 2019

In dit exclusieve rapport hebben we de meest opvallende trends en uitdagingen van 2018, en kansen voor 2019, voor je uitgewerkt.

In dit exclusieve rapport hebben we de meest opvallende trends en uitdagingen van 2018, en kansen voor 2019, voor je uitgewerkt. Wereldwijd hebben wij onder 4476 eventprofessionals onderzoek gedaan en in dit rapport vind je de resultaten die voortkomen uit data van meer dan 300 Nederlandse en Belgische eventprofessionals. Deze professionals werken voor verschillende type organisaties (PCO’s, start-ups, grote commerciële bedrijven, non profit organisaties, locaties, etc) en organiseren allerlei evenementen: van congressen en netwerkbijeenkomsten, tot concerten, festivals, DIY-workshops, fitness evenementen en meer.

De resultaten uit dit onderzoek geven je een helder beeld van de evenementenbranche in 2018, en voorzien je van benchmarks die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je budgetplan, teamorganisatie en marketingstrategie voor de komende jaren.

Dit rapport is voor…

…eventprofessionals die op zoek zijn naar de laatste inzichten en stand van zaken in de evenementensector. Of je nu nieuw bent in de branche of al jaren meedraait: de resultaten uit dit rapport zijn een handig uitgangspunt om jezelf als professional of als organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Hier leer je...

  • Welke social media strategieën en technologische ontwikkelingen voor eventprofessionals in 2018 het meest effectief waren.
  • Wat de grootste uitdagingen waren in 2018, zodat je daar in 2019 rekening mee kunt houden.
  • Welke trends je niet langer kunt negeren.  

© 2019 Eventbrite. All Rights Reserved.