Door de huidige coronapandemie staat de fysieke evenementenwereld flink in de wacht. In een tijd van social distancing en uitstel of annulering van evenementen, kost het sommige organisatoren moeite positief te blijven.

Veel organisatoren van evenementen zijn hard op zoek naar alternatieve oplossingen voor restitutie aanvragen om zo hun bedrijven te beschermen. Dat is waarom we een samenwerking zijn gestart met Gift Up!, dat organisatoren de mogelijkheid biedt om cadeaubonnen/vouchers uit te geven en te verkopen aan fans of bezoekers.

We zijn er van overtuigd dat cadeaubonnen een krachtige manier zijn om de cashflow te behouden en tegelijkertijd waardevolle connecties met uw bezoekers te onderhouden.

Eventbrite en Gift Up! dekken tot maximaal €45 miljoen aan giftcard-servicekosten

Cadeaubonnen kunnen je een gezonde dosis financiële steun bieden, of je evenement nu geschikt is voor een online editie of niet. Bovendien zijn ze een waardevolle verband tussen jou en je trouwste fans. Eventbrite en Gift Up! werken samen om in deze onzekere tijden een flexibel nieuw programma aan te bieden waarmee je cadeaubonnen kunt uitgeven. En omdat elke cent telt, dekt Eventbrite tot €45 miljoen van de servicekosten van nieuwe cadeaubonnen (tot €45.000 per organisator) tot 30 juni 2020.

Zo helpt de Gift Up!-app je inkomsten te genereren

Je kunt deze integratie op verschillende manieren gebruiken:

Onze eerste suggestie is om de tool te gebruiken als alternatief voor traditionele restitutie. Biedt het duidelijk aan als alternatieve optie, niet als een verplichte beleidswijziging. Laat je bezoekers zien dat je bereid bent flexibel te zijn. Misschien inspireert het hen om jou te helpen.

Je kunt ook contact leggen met eerdere bezoekers en hen aanmoedigen cadeaubonnen te kopen voor toekomstige evenementen. Iedereen staat te popelen om weer samen te komen, dus je trouwe fans verdienen iets om naar uit te kijken.

Bekijk de Gift Up!-app hier.

Eventbrite helpt

Nu de branche voor live evenementen in beweging is, werken we hard aan tools die jouw werk als organisator vereenvoudigen. Het is onze manier om wat vertrouwen te geven in een onzekere tijd. Cadeaubonnen zijn een geweldige manier om in contact te blijven met je bezoekers en ondertussen je inkomsten te behouden. En we zijn niet van plan daar te stoppen.

Meer ondersteuning nodig? Wij zijn er om je te helpen. Bekijk deze COVID-19-bronnen over annuleringen, leningen voor kleine bedrijven en meer. Vergeet niet: met wat innovatie kun je nog steeds digitale evenementen organiseren die dezelfde impact hebben als fysieke evenementen.