Waar liepen evenementorganisatoren in Belgie en Nederland het afgelopen jaar tegenaan, verwachten ze het komende jaar te gaan groeien? Zullen ze meer evenementen organiseren, of juist minder? Hoe zullen de budgetten eruit zien? En wat waren de meest effectieve marketingtools?

Elk jaar doen we onderzoek naar de laatste ontwikkelingen en trends in de Nederlandse en Belgische evenementenbranche. Op basis van dit onderzoek stellen we een trendrapport samen waarin we trends voor het komende jaar, en uitdagingen van het afgelopen jaar uitlichten.

We kijken ook naar trends en voorspellingen – worden evenementen duurzamer? Wat kan een eventlocatie doen om eventplanners aan te trekken?

Vul de gehele enquête in en laat aan het einde je e-mailadres achter om kans te maken op een Bol.com tegoed van €100,-! Bonus: Je krijgt ook nog eens het rapport als eerste toegestuurd.

(p.s. Het duurt ongeveer 7 minuten. Niet langer, beloofd!)

Start vragenlijst

.*GEEN AANKOOP NOODZAKELIJK. Vervalt waar verboden of beperkt bij de wet. Deze promotie geldt voor individuen die binnen hun jurisdictie de meerderjarige leeftijd hebben bereikt vanaf de datum zoals onderstaand bepaald. Deze promotie geldt personen die woonachtig zijn in Nederland.De promotionele periode begint op 09:00 (GMT+2) op 2 oktober 2019 en eindigt op 23:59 op 31 oktober 2019. Om mee te dingen voor een kans op één (1) EUR100 Bol.com tegoed welke aan de winnaar per e-mail zal worden geleverd, bezoek deze pagina en vul de enquête volledig in, inclusief jouw contactinformatie. De winnaar wordt willekeurig gekozen uit alle geldige deelnames voor 15 november 2019 en wordt per e-mail op de hoogte gesteld. Als er geen winnaar kan worden bereikt binnen 48 uur, kan er een nieuwe winnaar worden geselecteerd. Zie hier voor de volledige Officiële regels. Sponsor: Eventbrite NL.

** We zullen je gegevens alleen gebruiken voor communicatie met betrekking tot het Trendrapport en in overeenstemming met ons privacybeleid.