Training op maat en ondersteuning om jouw evenement nóg succesvoller te maken

De evenementenbranche verandert voortdurend, vooral als het gaat om de tools en technologie die je gebruikt om je evenement op te zetten, te beheren en te promoten. Het lijkt wel alsof er elke week nieuwe marketingtools of productupdates uitkomen. Je denkt misschien dat deze veranderingen niet echt van belang zijn, maar als niet je up-to-date blijft met de nieuwste functies kan dat een enorme impact hebben op je team, en je bedrijf.

Of je nu je eerste of je tweehonderdste evenement organiseert, je moet op de hoogte blijven van de nieuwste technologie en best practices om je evenement tot een succes te maken, en soms heb je daar wat hulp van buitenaf bij nodig.

Blijf presteren – zonder extra personeel

Als jij en je team meer hulp nodig hebben, is het misschien tijd om een servicepakket te overwegen. Wanneer je samenwerkt met het Eventbrite-team van evenementexperts, krijg je strategische ondersteuning, die is afgestemd op de unieke behoeften van jouw evenement.

Wat je evenemententeam ook nodig heeft, wij zijn er om jou te ondersteunen

Training? Check. Problemen oplossen? Check. Best practices delen? Check. De experts van Eventbrite helpen je team efficiënter te werken en zorgen ervoor dat je optimaal profiteert van Eventbrite.

  • Proactieve training met een expert: Of je nu nieuw bent bij Eventbrite en hulp nodig hebt om aan de slag te gaan, of een ervaren professional bent en specifieke set-up behoeften hebt, onze experts zijn er om je te helpen. Ze werken met je samen om inzicht te krijgen in je bedrijf en helpen je om jouw visie op nieuwe manieren tot leven te brengen. We trainen je team, lossen problemen met je evenementpagina op en delen gedegen advies zodat je het Eventbrite-platform ten volle kunt benutten.
  • Ondersteuning wanneer je die nodig hebt: Getrainde experts zijn slechts een telefoontje, mailtje of chatbericht van je verwijderd. Heb je een vraag? Geen probleem. Hoe laat het ook is, we staan voor je klaar.
  • Strategische inzichten en begeleiding: Niemand kent je evenement beter dan jouw eigen team, maar externe expertise en een nieuw perspectief kunnen precies zijn wat je evenement nodig heeft om te groeien. Werk samen met onze ervaren experts om je doelen zo efficiënt en effectief mogelijk te bereiken.
  • Toegang tot exclusieve voordelen: Ondersteuningspakketten geven je ook toegang tot exclusieve functies, zoals kortingen op Eventbrite-hardware op locatie en bescherming tegen terugboekingen.

Kies de juiste ondersteuning voor jouw team

eventbrite service pakketten

Vragen? Neem dan contact op!

De kans is groot dat je team om resources zit te springen, dus extra talent outsourcen kan de sleutel tot een geslaagd evenement zijn – voor jou en je bezoekers. Van de opzet van evenementen en marketing tot klantenservice en activiteiten op locatie, je kunt bij elke stap op het team van Eventbrite-experts vertrouwen voor de extra training en ondersteuning die je team nodig heeft.

Vul het contact formulier in of bel ons team van experts op 0800-265 9199 voor meer informatie over Eventbrite-servicepakketten.