Gift Up! is een door partners gebouwde app in de Eventbrite App Marketplace. Hiermee kunnen organisatoren van Eventbrite-evenementen cadeaubonnen verkopen, die kunnen worden ingewisseld voor kaartjes voor hun evenementen. We weten dat het, nu het hosten van fysieke evenementen tijdelijk van de baan is, een ongelooflijk uitdagende tijd is op het gebied van cashflow. Cadeaubonnen kunnen een ideale oplossing bieden om ook in de huidige situatie geld te genereren of te behouden.

Met Gift Up! kun je in minder dan 5 minuten beginnen met cadeaubonnen verkopen via je website. Wij synchroniseren vervolgens automatisch de cadeaubonnen die je als kortingsbonnen in je Eventbrite-account verkoopt. Je klanten kunnen hun cadeaubon gebruiken om op ieder moment een ticket te kopen. Meerdere afschrijvingen van dezelfde cadeaubon worden ook automatisch ondersteund.

De belangrijkste kenmerken

Gift Up! biedt evenementorganisatoren de meest eenvoudige manier om cadeaubonnen online te verkopen. Wij verzorgen elke stap, van betaling tot levering, en je hebt als organisator eenvoudig toegang tot alle gegevens. Hieronder vind je de belangrijkste kenmerken op een rijtje:

  • Volledig geautomatiseerd;
  • Integreert met elke website en werkt met elke valuta;
  • Betalingen worden direct verstuurd;
  • Cadeaukaarten zijn inwisselbaar via Eventbrite;
  • Beschikbaar in meer dan 20 talen.

Hoe integreert de app met Eventbrite?

Wanneer je een cadeaubon verkoopt in je Gift Up!-checkout, creëren we automatisch een korting die overeenkomt met het saldo van de cadeaubon in Eventbrite. Die komt overeen met de cadeaukaartcode die we aanmaken. De coupons in Eventbrite kunnen worden gebruikt voor alle beschikbare tickets en elke ticketklasse.

Meer over deze integratie lees je hier.