030 STREET: NEW GEN TAKEOVER

030 STREET: NEW GEN TAKEOVER

Actions and Detail Panel

€10

Date and time

Location

ZIMIHC theater Zuilen

1 Prinses Christinalaan

3554 JL Utrecht

Netherlands

View map

Refund policy

Wil jij graag meer leren over Hiphop of Waacking? Meld je dan snel aan! Er zijn workshops voor beginners en gevorderden.

About this event

Tijdens de NEW GEN TAKEOVER kun je de aankomende maanden verschillende dansworkshops volgen van de nieuwe generatie Utrechtse dansdocenten! Het initiatief van 030 STREET en ZIMIHC theater Zuilen biedt de studerende en afgestudeerde dansdocenten uit Utrecht een plek om te ontwikkelen in het werkveld. De weg naar het worden van een professional zit hem ten slotte in het opdoen van ervaring!

De dansworkshops zijn bedoeld voor jongeren (vanaf 12 jaar) die meer willen leren over dans, en geïnteresseerd zijn in freestyle/improvisatie! Freestyle wordt vaak gebruikt binnen dans, en betekent dat je met bepaalde danstechnieken van stijlen – bijv. Hip-hop of Waacking - leert dansen op muziek.

Wil jij graag meer leren over Hiphop of Waacking? Meld je dan snel aan! Er zijn workshops voor beginners en gevorderden.

Data:

WOE 19 mei: Carlo Simons – Hip-hop workshop (beginners) / 19:30 – 21:00 (€10,-)

DI 12 juli: Beau Andreas – Waacking workshop (beginners)/ 19:30 – 21:00 (10,-)

DI 26 Juli Beau Andreas – Waacking workshop (gevorderd) / 19:30 – 21:00(10,-)

ZO 28 Augustus – 030 STREET: ALL STYLES’ BATTLE / 12:00 18:00

030: STREET : ALL STYLES

Ben jij al eens bij een echte dansbattle geweest? Op 28 augustus is er een dansbattle bij jou in de buurt! Kom kijken of doe mee aan 030 STREET: ALLSTYLE BATTLE bij ZIMIHC Zuilen!

Maak kennis met verschillende stijlen zoals Hip-hop, Popping, Locking, Waacking en Krump!

Een battle is een wedstrijd onder dansers die door middel van freestyle strijden voor de eerste plek. Tijdens de battle zijn er 3 juryleden die uiteindelijk beslissen wie de winnaar wordt. Een ‘Allstyle’ Battle, is een concept waar verschillende genres binnen muziek worden gedraaid door de DJ, en waar dansers van verschillende (dans) stijlen tegen elkaar kunnen battlen.

Share with friends