€ 259

Workshop Adobe Lightroom Basis | Calumet Rotterdam

Venster Acties en details

€ 259

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Calumet Photographic bv - Rotterdam

155-156 Gordelweg

3038 GE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement
Leer in 2 dagen werken met Adobe Lightroom CC Classic en CC Mobile

Over dit evenement

WORKSHOP LIGHTROOM BASIS

Leer in 2 dagen werken met Adobe Lightroom CC Classic en CC Mobile

  • Duur: 2 dagen
  • Dag 1 : 1 oktober 2021
  • Dag 2: 8 oktober 2021
  • Locatie: Calumet Rotterdam
  • Docent: Wout de Jong

Deze 2 daagse workshop Lighroom is geschikt voor zowel beginners als gevorderde Lightroom gebruikers. Je leert om het optimale uit je RAW bestanden te halen en gebruik te maken van de vele beheer- en uitvoermogelijkheden van Adobe Lightroom. Snelheid, flexibiliteit en kwaliteit staan in deze workshop voorop. Naast onmisbare workflow aspecten, zoals bestandsbeheer, werken met verzamelingen en trefwoorden, leer je de vele bewerkingsmogeljkheden, inclusief lokale aanpassingen kennen. Evenals de vele uitvoermogelijkheden, zoals presenteren, printen, werken met print lay-outs, het maken van fotoboeken, websites en exporteren naar social media. Ook besteden we aandacht aan de nieuwe mobiele Lightroom CC versie, waarmee je foto's kunt bewerken en delen op meerdere computers en mobiele apparaten. Het samenwerken met Photoshop en diverse plug-ins staan ook op het programma. Na afloop van deze 2 daagse workshop heeft Lightroom geen geheimen meer voor je.

Indeling van de workshop Lightroom

Dag 1:

Uitvoerige behandeling en uitleg van Lightroom: Bestandsorganisatie / Importeren / Bestandsbeheer / Trefwoorden en IPTC / Selecteren van foto’s en werken met verzamelingen / RAW-ontwikkeling / Lokale aanpassingen / Virtuele kopieën / Zwartwit omzettingen/ Voorinstellingen / Exporteren / Sneltoetsen

Dag 2:

Tethered fotograferen / Lightroom CC Mobile / Voorkeuren / Werken met meerdere Catalogi / Slimme voorvertoningen / Uitvoer / Batch verwerking / Werken met Photoshop / Plug-ins / Exporteren en Rondvraag

Als je je fotografische praktijk wilt verbeteren, schrijf je dan nu in en wij leren je in twee dagen hoe je het beste uit dit onmisbare programma haalt.

Voor wie is deze workshop geschikt?

Ben je het zat om uren kwijt te zijn aan het uitzoeken en bewerken van je beelden? De workshop Adobe Lightroom is voor iedereen die snel op een goede manier zijn beelden wil leren browsen, bewerken en archiveren.

Voor deelname aan deze workshop is algemene computervaardigheid voldoende. Of dit nu een Mac of PC is maakt niet uit.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Calumet Photographic bv - Rotterdam

155-156 Gordelweg

3038 GE Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

{ _('Organizer Image')}

Organisator Calumet Photographic

Organisator van Workshop Adobe Lightroom Basis | Calumet Rotterdam

Calumet heeft alles wat je nodig hebt, vanaf je eerste spiegelreflex tot een complete studio-inrichting. Al 30 jaar rekenen professionele fotografen en enthousiaste amateurs in Nederland op Calumet, omdat ze weten dat ze daar de benodigde apparatuur en een perfect advies kunnen krijgen. Onze verkopers kennen de fotobranche door en door en kunnen je daardoor perfect helpen de juiste beslissingen te nemen bij de aanschaf van je apparatuur. Of het nu om je eerste DSLR of om een middenformaatsysteem gaat, wij helpen je precies te vinden wat je nodig hebt.

Bij Calumet kun je een digitale spiegelreflexcamera rustig even vasthouden en voelen hoe plezierig hij in de hand ligt. Ondertussen leggen we jou bij een kop koffie de fantastische features uit. Bij aankoop van een digitale spiegelreflexcamera bieden we je bovendien een gedegen gebruikerstraining. Helemaal gratis. Wij begrijpen je eisen en wensen als vakfotograaf of serieuze hobbyist als geen ander. Geen wonder dat veel professionals ons regelmatig bezoeken. Kom eens langs en ervaar het zelf.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen