Venster Acties en details

Postponed

Evenementdetails

Locatie

Locatie

Het Koelhuis

1 Coenensparkstraat

7202 AN Zutphen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Kleinschalig (buiten)theaterfestival met mooie intieme theater-, circus-, dans-, zang- en muziekvoorstellingen!

Over dit evenement

EEN EIGENZINNIG FESTIVAL AAN DE IJSSELOEVERS

Kleinschalig (buiten)theaterfestival met mooie intieme theater-, circus-, dans-, zang- en muziekvoorstellingen in de prachtige omgeving van Zutphen en het IJssellandschap.

Festival Oeverloos wordt gehouden op 17, 18 en 19 september 2021 en is geschikt voor alle leeftijden. Het programma is verdeeld in een festivalroute en een avondprogramma. De festivalroute voert je langs plekken in de Hoven, de Noorderhaven en de uiterwaarden.

De voorstellingen liggen een paar honderd meter uit elkaar. Het Koelhuis is de centrale locatie in dit weekend, daar is ook het avondprogramma en komen de artiesten bij elkaar.De openingsavond op 17 september en de avondprogrammering is bij Het Koelhuis.

Delen met vrienden

Locatie

Het Koelhuis

1 Coenensparkstraat

7202 AN Zutphen

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Het Koelhuis

Organisator van ,

Het Koelhuis ligt in Zutphen achter het station en aan de IJssel.
Sinds december 2012 is Het Koelhuis een inspirerende plek voor uiteenlopende evenementen. De hoge plafonds, bijzondere trapleuningen, oude weegschalen en prachtig uitgelichte zalen zorgen voor de industriële en tegelijk warme sfeer waar iedereen zich thuis voelt!

Er zijn meerdere zalen, een terras en alle faciliteiten voor congressen, beurzen of andere zakelijke bijeenkomsten. Ook voor een dancefeest of uw bruiloft is Het Koelhuis meer dan geschikt.
We zijn open als er iets te beleven valt! Kijk in onze agenda.


Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen