Gratis

Riksja Reisevent 2021

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

DeFabrique Evenementenlocatie

7 Westkanaaldijk

3542 DA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Reis op zondag 7 november in één dag de wereld rond en krijg insidertips van onze bestemmingsexperts.

Over dit evenement

De wereld opent zich weer. En nog nooit hadden we zoveel zin in reizen als nu. We hebben ons event een jaartje moeten overslaan, maar we komen met héél veel energie en positiviteit terug voor de zesde editie van het Riksja Reisevent! Ben jij net als wij klaar voor een nieuw avontuur? Wil je een dag heerlijk wegdromen naar prachtige bestemmingen binnen en buiten Europa? Ga dan met ons mee op zondag 7 november in DeFabrique in Utrecht!Tijdens deze editie word je getrakteerd op een magische wereld bomvol reisinspiratie. Onze bestemmingsexperts vertellen je de trends van 'hun' bestemming, je kunt verschillende presentaties bijwonen en op onze markt vele kraampjes afstruinen met onze favoriete reisgadgets. Kom ook langs voor de verschillende wereldse optredens of workshops, en laat je zeker ook informeren over hoe wij naar duurzaam reizen kijken en om meer informatie te krijgen over de goede doelen die we steunen. Wacht niet te lang met aanmelden: er is slechts plek voor 700 reizigers en voorgaande jaren gingen de kaartjes als warme broodjes! Reserveer je gratis kaartje nu. Vroege vogels kunnen van 09:30 - 13:00 terecht. Liever eerst uitslapen? Kom dan voor het middagprogramma, van 13:30 - 17:00 uur. Geen zorg, beide programma's zijn vrijwel identiek aan elkaar. En aan de kinderen is ook gedacht. We hebben zeker ook een aantal kidsactiviteiten!

We houden de Corona richtlijnen aan zoals de Rijksoverheid voorschrijft. Dit kan betekenen dat we testen voor toegang.

Tijdens het event worden er foto's gemaakt welke mogelijk gebruikt worden voor marketingdoeleinden.

Houd voor alle laatste informatie, programma en de geldende coronamaatregelen onze website in de gaten riksjatravel.nl/reisevent-riksja.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

DeFabrique Evenementenlocatie

7 Westkanaaldijk

3542 DA Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Riksja Travel

Organisator van Riksja Reisevent 2021

Met Riksja Travel en Riksja Family bouw je jouw individuele rondreis op een (of meerdere) van onze 50 bestemmingen. Je hebt zelf de vrijheid om te kiezen wat je wilt doen, maar je knusse slaapplekken, bijzondere activiteiten en vervoer zijn al geregeld. Je reist zelfstandig en avontuurlijk, maar met een ingebouwd vangnet. Ideaal!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen