Gratis

Herfstdegustatie 23-24 Oktober 2021

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Vitis Vin

18b Antoon Catriestraat

9031 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Meer dan 14 wijnbouwers uit alle uithoeken van Europa staan klaar om hun wijnen voor te stellen. Kom langs en laat je verrassen

Over dit evenement

Beste wijnliefhebbers,

Met veel enthousiasme nodigen we jullie graag uit op onze traditionele herfstdegustatie. Na een veel te lange scheiding staan onze wijnbouwers te poppelen om jullie te ontmoeten en hun nieuwste creaties te serveren.

De afgelopen maanden heeft het Vitis Vin-team niet stil gezeten en hebben we ons gamma verder verruimd en verfijnd, en dit met nog meer focus op biologische en vooral op biodynamische wijnbouw. Het zijn stuk voor stuk wijnbouwers met een hart voor het ecologische aspect van de wijnbouw. Hun wijnen bulken van de fraîcheur en zijn een ode aan hun terroir. We zijn dan ook trots en verheugd dat we enkele van deze nieuwkomers aan jullie kunnen voorstellen. Er is natuurlijk ook aandacht voor onze klassiekers, domeinen waarmee we doorheen de jaren een nauwe band hebben mee opgebouwd. Het zal trouwens een heel blij weerzien worden met hen. Meer dan 14 wijnbouwers presenteren met veel trots hun wijnen.

Als team blijven wij bezorgd om de gezondheid en het comfort van iedereen, daarom zullen we ten allen tijde de voorgeschreven regels betreffende Covid toepassen. Voorlopig ziet dit er zeer gunstig uit en zullen we samen en zonder zorgen kunnen genieten.

Omdat we echte foodies zijn hebben we uiteraard ook gedacht aan onze vaste partners die wat eten zullen voorzien. Brutus Pizza, Kaasmeester Callebaut en The Taste Company zijn ook van de partij samen met Potagers de Thomas.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Vitis Vin

18b Antoon Catriestraat

9031 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Organisator Vitis Vin

Organisator van Herfstdegustatie 23-24 Oktober 2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen