Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Save This Event

Event Saved

20-jarig bestaan ManagementSite: hypes en trends langs de meetlat

ManagementSite

Thursday, November 30, 2017 from 12:00 PM to 5:00 PM (CET)

20-jarig bestaan ManagementSite: hypes en trends langs...

Ticket Information

Ticket Type Sales End Price * Fee Quantity
ManagementSite 20jaar Nov 29, 2017 €250.00 €0.00
* Prices include BTW

Who's Going

Loading your connections...

Share 20-jarig bestaan ManagementSite: hypes en trends langs de meetlat

Event Details

ManagementSite bestaat 20 jaar: kom het meemaken!

Al 20 jaar is ManagementSite het grootste platform met 100.000 leden en 1.000 auteurs om kennis en ervaring te delen op het gebied van mens en organisaties. Wars van hypes, altijd op zoek naar wat werkt in de praktijk. Maar...wat heeft 20 jaar kennisdeling ons werkveld nu eigenlijk opgeleverd? Welke kennis blijkt veelbelovend en goed toepasbaar? Hoe voorkom je prooi te worden van hypes? En belangrijker nog: wat zijn de trends voor de toekomst?

Je bent van harte uitgenodigd voor een interactief event op donderdag 30 november tussen 13.00-17.30 bij Royal FloraHolland te Aalsmeer. De grootste marktplaats voor bloemen en planten ter wereld. Een bijzondere locatie om zo'n feestelijk moment te markeren en we zitten midden in de praktijk, precies hoe dat past bij de filosofie van ManagementSite. 

De middag is een afwisseling van sprekers en korte interactieve workshops. Eindredacteur Willem Mastenbroek deelt de belangrijkste trends. Sander van Geffen, programmadirecteur bij Royal FloraHolland, vertelt over hun LEAN-transformatie. Gyuri Vergouw kijkt voorbij de hypes en trends, en zet de boel op scherp met 'Hype hype hoera!'. En Jaap Peters deelt zijn Rijnlandse reflecties. Voor de rest kun je bijdragen verwachten van andere redactieleden zoals Lenette Schuyt, Cris Zomerdijk, Tjip de Jong en Simon van der Veer.   

We benutten zoveel mogelijk ruimte voor vragen, dialoog en discussie. Zelforganisatie EN sturing, nietwaar! Er is plek voor maximaal 120 deelnemers. 'Wie het eerst komt ...'. 

         

Have questions about 20-jarig bestaan ManagementSite: hypes en trends langs de meetlat? Contact ManagementSite

Save This Event

Event Saved

When & Where


Legmeerdijk 313

1431 GB Aalsmeer
Netherlands

Thursday, November 30, 2017 from 12:00 PM to 5:00 PM (CET)


  Add to my calendar

Organizer

ManagementSite

Platform om kennis en ervaring te delen. Wil grenzen verkennen en blokkades doorbreken. Kritisch, wars van hypes, interactief, altijd op zoek naar wat wél werkt.


Het idee achter ManagementSite
We willen voorop lopen in het verspreiden en ontwikkelen van toepassingsgerichte kennis over beter managen en organiseren. Trends vinden wij belangrijk. En vooral de trends die mens en organisatie daadwerkelijk verder helpen. De menselijke maat, innovatie, concurrentiekracht, produktief werken, zingeving, ondernemerschap, verantwoordelijkheid…. hoe realiseren we dat?


De toets of kennis herkend wordt door ‘communities of practitioners’ en of het werkt in de praktijk zien we als de toets waar het om gaat. Daarbij komt dat zelfs de beste inzichten verpieteren in sociaal isolement. Waar men niet over leest of praat, wordt ook niet toegepast! Kennis over beter managen en organiseren komt pas tot wasdom in een sociaal en collectief leerproces van al doende, met vallen en opstaan, experimenteren en leren.
Het is dat leerproces dat we willen voeden. 

  Contact the Organizer
20-jarig bestaan ManagementSite: hypes en trends langs de meetlat
Things to do in Aalsmeer, NH Conference Business

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.