De Nachtbus

De Nachtbus

Venster Acties en details

Vanaf € 22,50

Locatie

Paviljoen aan het Water

Brielselaan 157

3081AC Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

De Nachtbus – magic tour in oude DAF-stadsbus met muziek en literatuur

Over dit evenement

De Nachtbus – we komen naar Rotterdam met onze prachtige jaren vijftig DAF-stadsbus!

Programma Rotterdam op vrijdag 8 juli:

Schrijver, dichter en bijna Slimste Mens van NL Joost Oomen, songwriter Janne Schra, Vlaams-Nederlandse band The Visual en schrijfster Annemarie de Gee, wiens indrukwekkende nieuwe roman De winters dit voorjaar verscheen.

Programma Rotterdam zaterdag 9 juli:

De fantastische drummende dichteres Michelle Samba, geflankeerd door schrijfster Corinne Heyrman, die onlangs verpletterend debuteerde met Het begin en zijn oneindigheid. AWKWARD i is een van de beste componisten en songwriters van dit moment, Leonieke Baerwaldt is ook al zo’n indrukwekkende debutante en cabaretier/schrijver/acteur Jeffrey Spalburg maakt het feestje compleet.

Vertrektijden vrijdag en zaterdag: 19.30 en 22.00, vanaf Paviljoen aan het Water in Charlois aan de Maashaven. Voorafgaand aa de busrit kun je hier terecht voor een heerlijk driegangen-menu. Voor slechts €15,- eet je mee. Reserveren doe je hier.

Wie er in 2021 bij was, kan het beamen: zoiets maak je zelden mee. Met 30 mensen in een oude DAF-stadsbus door je stad rijden, terwijl bekende en minder bekende schrijvers en muzikanten instappen en een performance geven. Intiem, bijna bij je op schoot, waardoor je hun teksten en muziek totaal anders ervaart dan je gewend bent. Ben er snel bij, want maar weinig plaats!

Elke rit duurt ongeveer 1,5 uur.

Tickets

Tickets zijn vanaf nu te koop. Wees er snel bij want aantal zitplaatsen is zeer beperkt! Prijzen: €27,50 per rit.

Afbeelding van De Nachtbus

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen