€ 0 – € 35,01

Dutch-E - Ondernemen in een snel veranderende online wereld!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Thialf Heerenveen

Pim Mulierlaan 1

8443 DA Heerenveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Ondernemen in een snel veranderende online wereld. Hoe overleef en groei ik met mijn bedrijf. Vernieuwend, innovatief en op de toekomst gericht nemen we je deze middag mee in de wereld die in een razend tempo verandert door de explosieve groei van technologie en digitalisering. Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn.


Keynote spreker Igor Beuker presenteert de allernieuwste trends en innovaties en zal je als bezoeker bewust maken van de veranderende omgeving waarin bedrijven zich bevinden. Igor Beuker staat bekend om zijn onafhankelijke en scherpe blik op trends en technologieën die impact hebben op bedrijf, economie en maatschappij. Achter de schermen is Igor ondernemer met 5 exits en 24 angel investeringen, award-winnend marketingstrateeg voor merken voor merken als Amazon, L’Oréal, Nike, Unilever en trendwatcher voor Fortune 500’s. Tijdens Dutch-E laat hij zien hoe bedrijven kunnen overleven en groeien in het tijdperk van de Vierde Industriële Revolutie. Tevens krijg je van hem tips om gelijk de volgende dag mee aan de slag te gaan.

Ontwikkelingen op het gebied van online marketing, social media, virtual reality, 3D printen, software om je werkprocessen efficiënter in te richten en mobiel zakendoen zullen op het evenement vanuit verschillende invalshoeken worden belicht. Tevens is er volop ruimte om te netwerken en nieuwe contacten leggen.

Op het programma staan onderwerpen als online zichtbaarheid en het vergroten van je naamsbekendheid, hoe krijg je meer klanten en meer omzet! Samen met Google Partner DaarOM worden tijdens Dutch-E verschillende ondernemerscases besproken.

Dutch-E is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich onlosmakelijk verbonden voelt met toekomst, vernieuwing en innovatie. Dutch-E bestaat uit een levendig treffen van ondernemers, professionals en bedrijven. Digitale ontwikkelingen en technologie gaan razendsnel; wie er mee te maken heeft zal open staan voor veranderingen en innovatieve trends. 'Dompel je als bezoeker onder in deze dag, snuffel aan de toekomst en laat je vervolgens inspireren'.

- Van digitaal denken naar digitaal ondernemen -Partners van Dutch-E:

MKB Noord
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Thialf Heerenveen

Pim Mulierlaan 1

8443 DA Heerenveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen