R&B Legends Black Edition

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Undercurrent Events B.V

265 Papaverweg

1032 KE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

R&B LEGENDS | ZATERDAG 28 SEPTEMBER 2019 | THE AFTER SUMMER BLACK EDITION AMSTERDAM

Legends, YES WE ARE BACK !! Na een warme zomerstop en een waanzinnig R&B Legends White Edition voor de zomer !! Is het tijd voor de tweede seizoenshelft van 2019. Nederland maak je klaar voor hét Legendarische R&B evenement van Nederland sinds 2009 “R&B Legends” Black Edition

Zaal 2

Tijdens R&B Legends The Black Edition staat de tweede zaal geheel in de teken van SlowJams. R&B Legends Is Bringin The Love Back met twee uur lang de heerlijkste SlowJams. We gaan terug naar de goede oude tijd waarbij SlowJams een onderdeel was van de avond. Je bent verzekerd van een zwoele avond voor Lovers & Friends met niemand minder dan Dj Blanki achter de draaitafels.
info: https://www.facebook.com/events/2401204173278032/

Locatie

Zaterdag 28 september 2019 opent Undercurrent wederom haar deuren voor R&B Legends Black Edition. Undercurrent is gevestigd aan het IJ aan de kade van het bruisende NDSM terrein, uitkijkend over de skyline van Amsterdam. Undercurrent bestaat uit twee zalen en een prachtige terras aan het water die met elkaar verbonden zijn, en door de glazen gevel van de grote zaal heb je een prachtige uitkijk over het IJ. Undercurrent staat bekend als de locatie waar volwassen Nederland graag een bezoekje brengt dit mede door de ruime en gratis parkeergelegenheid voor de deur wat in Amsterdam een uitzondering is. Dus dit belooft wederom een fantastische avond te worden!

Leeftijd, Dresscode & Muziekstijlen

R&B Legends is toegankelijk vanaf 25 jaar. De dresscode voor de avond is Black waarbij een positieve en verzorgde uitstraling op prijs wordt gesteld. De avond wordt ingevuld door de beste R&B deejays van Nederland met de heerlijkste R&B – Oldskool & Caribbean uit de jaren 90’s en begin jaren 00’s.

Get Your Super Early Birds

Wij hebben gemerkt dat er een groot aantal bezoekers het fijn vinden om de avond vroeg te bezoeken en dat stellen wij zeer op prijs want dan zit de sfeer er direct in. Om deze Super Early Birds tegemoet te komen kun je vanaf heden gebruik maken van onze Super Early Bird Duo tickets € 15,- geldig voor 2 personen. Let er wel op dat de Super Early Bird ticket je toegang biedt vanaf 22:00 uur tot 00:00 uur. Na 00:00 uur entree dien je het verschil bij te betalen aan de kassa. In de loop der jaren proberen wij jullie Legends hoge kwaliteit te bieden tegen de beste prijs, want uitgaan is al duur genoeg!

The Legends goes Black ... Save the date for The After Summer Edition!


Datum: zaterdag 28 september 2019

Locatie: Undercurrent, Papaverweg 265, 1032 KJ Amsterdam

Tijd: 22:00 uur t/m 05:00 uur (toegang tot 04:00 uur)

Gratis parkeergelegenheid

Tickets: www.club-classic.nl / www.eventbrite.nl

★ Online shop: http://tiny.cc/tz0naz

★ Super Early bird: € 15,- voor 2 personen (entree vóór 00:00 uur!)

Early Bird: € 20,- voor 2 personen

Groepsarrangement: 50,- voor 6 personen

Single Bird: 15,- voor 1 persoon

★ Website: www.club-classic.nl

★ Insta: clubclassic

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/488580525236213/

★ Facebook: www.facebook.com/clubclassic.nl

Info Tel & Whatsapp: 06-14915133


Datum en tijd

Locatie

Undercurrent Events B.V

265 Papaverweg

1032 KE Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen