Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Jaarbeurs

Jaarbeursplein

3521 AL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Hét event waar je als (aankomend) Young Professional in aanraking komt met de échte facilitaire wereld!

Over dit evenement

Eind januari is het weer zover: de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Op 29, 30 en 31 januari staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Onderdeel van deze vakbeurs is het ‘Spot on Young Talent’ event op vrijdag 31 januari 2020, een initiatief van Faciliboost en The World of YES, waarbij de focus ligt op jong talent in de facilitaire wereld.

Het event waar jij als (aanstormend) FM professional de kans krijgt om je te laten inspireren door FM starters die werkzaam zijn bij innovatieve bedrijven, mee te spelen met de Facility Game, actief het thema 'Happy@Work' te beleven en onderdeel te zijn van de gezelligste vrijmibo op de beursvloer. Mis het niet en meld je nu aan!

Inspirerend, interactief en leuk programma

Inspirerende jonge sprekers en veel interactiviteit maken ook de tweede editie van Spot on Young Talent een succes in januari.

We starten de dag gezamenlijk met ontvangst vanaf 9:30 uur in Utrecht. Direct nadat we energiek met elkaar zijn begonnen, gaan we van start met onze inspirerende sprekers. Daarna is het tijd voor actie in dé Facility-game waarin je de kans krijgt om de beurs op te gaan en gave prijzen te winnen. Uiteraard sluiten we af met de gezelligste vrijmibo op de beursvloer.

Meer weten over wie er komen spreken?

Een van de sprekers tijdens het evenement is niemand minder dan Maryse Mertens van Topdesk. Maryse neemt je mee in haar wereld bij Topdesk: de service-management software leverancier die is uitgegroeid tot een internationale speler met vestigingen in 10 landen met meer dan 700 medewerkers. Zij is onlangs afgestudeerd bij deze groeiende organisatie en nu actief als junior facility coördinator. Niet alleen haar startersfunctie maar ook het werkplekconcept waar groeiambities samenkomen, maken haar verhaal interessant!

De tweede spreker van het event is Maike Schouten. Zij is een bevlogen facilitaire professional die niet alleen nationaal maar ook internationaal kennis heeft opgedaan van het facilitaire werkveld. Op dit moment is Maike werkzaam als Workplace Consultant bij WorkWire waar ze dagelijks mag werken aan gave projecten met thema's zoals vitaliteit en werkgeluk. In haar presentatie zal ze haar insights delen als young professional binnen het facilitaire werkveld.

Nadat je bent geïnspireerd door de sprekers, is het tijd voor actie! Aan de hand van dé Facility Game bij jij nu aan zet. Samen met jouw team ga je op zoek naar de oplossing van de game en daar staan jullie niet alleen voor. Je kan namelijk hulp krijgen van de stands op de vakbeurs. De Facility Game is een dynamisch spel waarbij je de kans krijgt om in gesprek te gaan met de stands op de beurs, je mee mag denken over een facilitair vraagstuk én er ook gave prijzen te winnen zijn!

Schrijf je nu in

Via deze site kan jij je aanmelding voor dit gave event!

LET OP: dit ticket is tevens je toegangsbewijs voor de Vakbeurs, je hoeft je dus niet ook nog aan te melden bij de Vakbeurs.

Vragen of wil je graag in contact met ons komen? Dit kan via info@the-world-of-yes.com of via 085-0602792

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Jaarbeurs

Jaarbeursplein

3521 AL Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen