€ 34,06 – € 132,48

Dutchweek Festival 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

360 Bar - Le Monde - Malaysia - Jackie

Val Thorens

Netherlands

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het kwik daalt langzaam maar gestaag, de winter kijkt om de hoek, de hunkering naar verse poeder neemt bizarre vormen aan en dus gaan we weer aftellen richting de leukste week ever… De scheurkalenders hangen weer op het toilet, ski’s uit het vet, boards in de wax, outfits ready en alle andere wintersport taferelen worden gecheckt. Maar… vergeet ook zeker niet je aller, allerbeste partymood… Dutchweek Festival 2020 is coming baby! Vanaf zaterdag 25 april t/m vrijdag 1 mei 2020 gaan we harder, better, faster én stronger met wederom 4 (!) locaties waar alle Dutchweek Festival partijgangers terecht kunnen: 360 Bar, Le Monde, Malaysia en Jackie!

Ook in 2020 zal het Dutchweek Festival opnieuw de lead nemen in de organisatie van de gehele week op de 4 verschillende locaties. Dit betekent wederom een breed en dik programma voor de volledige week in alle 4 de locaties! De artiesten laten we nog eventjes geheim, feit is wel dat we achter de schermen druk bezig zijn met de programmering, maar dat komt later wel. Eerst jullie even lekker warmpjes maken en dat doen we met opnieuw een wervelende start van de voorverkoop. Lees snel verder…

VOORVERKOOP START WOENSDAG 20 NOVEMBER OM 10.00 UUR
Iedereen de wekker zetten, zwarte kruizen in de agenda en een belangrijke notitie plaatsen in je smartphone: de voorverkoop voor het Dutchweek Festival 2020 start op woensdag 20 november om klokslag 10.00 uur. Even een paar minuten te laat in je klaslokaal of tegen je baas zeggen dat je wat belangrijks moet doen, want dit gaat altijd erg hard…

De onderstaande tickets zijn alleen online verkrijgbaar. Per dag zijn er straks gedurende de week in Val Thorens per locatie (dus niet online) ook dagkaarten te koop tijdens openingstijden, dit is echter wel afhankelijk van de drukte op dit moment per locatie...de prijzen van de dagkaarten zijn afhankelijk van de artiesten die optreden, dus dit wordt pas tijdens het Dutchweek Festival 2020 bekend gemaakt.

ALL ACCESS PASSE PARTOUT*
Deze kosten 114,50 ex fee en geeft je toegang voor alle 7 dagen bij 360 bar, Malaysia, Le Monde én Jackie.

360 BAR PASSE PARTOUT
Deze kosten 49,50 ex fee en geeft je toegang tot alle 7 dagen bij 360 bar. Het festival begint om 14.00 uur maar eerder ben je ook welkom op het prachtige en zonnige terras voor een drankje!

MALAYSIA PASSE PARTOUT
Deze eerste fase kost 39,50 euro ex fee, deuren van de club gaan open om 22.30 uur en we gaan door tot 04.00 uur. Uiteraard geeft deze passe partout je toegang tot de club voor alle 7 avonden.

LE MONDE [TERRAS] PASSE PARTOUT*
Zeer gelimiteerd aantal fase 1 beschikbaar, eerste fase kost 39,50 euro ex fee, op = op en voor Le Monde geldt ten alle tijde: vol = vol! Terras geopend vanaf 16.00 uur tot 20.30 uur. Daarna gaan we binnen verder tot 02.00 uur. Let op, een zeer beperkt en gelimiteerd aantal beschikbaar, op = op! Toegang voor het terras bij Le Monde voor alle 7 dagen.

JACKIE PASSE PARTOUT*
Zeer gelimiteerd aantal beschikbaar, eerste fase kost 29,50 euro ex fee, op = op en voor Jackie geldt ten alle tijde: vol = vol! Jackie is geopend vanaf 16.00 uur tot 02.00 uur. Toegang voor alle 7 avonden in Jackie uiteraard.

*Mocht het zijn dat het op het moment dat jij aankomt te druk is op de locatie, verzoeken we jou om even naar een andere locatie te gaan en later terug te komen.
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

360 Bar - Le Monde - Malaysia - Jackie

Val Thorens

Netherlands

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen