€ 15,35 – € 51,52

DE BARON PRESENTEERT: 'BenBiri' - RELEASE FESTIVAL | UTRECHT

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Nijverheid - Ateliers - Café -Terras - Expositie - Culturele Vrijhaven

15 Nijverheidskade

3534 AZ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Op 14 februari 2020 brengt de Baron zijn debuutalbum 'BenBiri' uit tijdens het Releasefestival. Locatie: de Nijverheid, Utrecht.

Over dit evenement

DE BARON PRESENTEERT NIEUW ALBUM!

14 februari is het zover! Neem je date mee naar het Releasefestival van De Baron met de beste Utrechtse bands, heerlijk eten, zalige biertjes en natuurlijk het gloednieuwe album 'BenBiri'!

Het festival wordt geopend door BoterBoter. BoterBoter is een zelfverklaarde synther-songwriter en maakt aanstekelijke Nederlandstalige liedjes, die hij bijna wellustig laat klinken. BoterBoter bezingt zijn liefde, verwarring, lust voor het leven over de digitale tunes van zijn synthesizer. "Een lach, een traan, een emmer vaseline."

BoterBoter wordt afgelost door niemand minder dan Hillsback Brassband! Na een uit de hand gelopen afstudeerconcert aan het Utrecht Conservatorium gaat het avontuur voor deze mannen en vrouw verder: met traditionele New Orleans jazz als eerste gedachtegoed moderne hiphop-, dance-, en jazzplaten bewerken en verbrassen! Van straatoptredens tot grote festivals, elk optreden eindigt in een onvergetelijke energie-explosie!

Na deze fantastische start van het festival, is het de beurt aan de Baron. De Baron ontketent een opzwepende muzikale revolutie. Ze versmelten stomende Brass, urban balkan en art rock tot een muur van geluid die je van de polder naar de Sahara blaast. Met een rauwe, maar vooral ontwapenende vertoning en dat in je moerstaal.

Bakken aan energie worden over het publiek uitgestort. Deze mannen kun je er goed bij hebben als de barricades worden bestormd. Kortom: dit wil je niet missen.

We sluiten het festival af met onze huis DJ en dansen door tot in de late uurtjes!

VRAGEN? Stuur een bericht via onze Facebook-pagina of mail ons op tickets@de-baron.com

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Nijverheid - Ateliers - Café -Terras - Expositie - Culturele Vrijhaven

15 Nijverheidskade

3534 AZ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen