€200.01

ACTUNITED ConnectionLab Boom | Samen realizeren we business met impact!

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

NWoW office

Scherpenhoek 91

2850 Boom

Belgium

View Map

Event description
WERK AAN JE EIGEN IMPACT ROADMAP. Workshop met toepassing van verschillende reflectietechnieken, met focus op je eigen casus.

About this Event

Vrijdag 23 augustus 2019 | Boom | 13-17u | NWOW office Userfull

SAMEN WERKEN WE AAN BUSINESS MET IMPACT

ConnectionLab helpt ondernemende mensen, als intrapreneurs of als entrepreneurs, om hun persoonlijk engagement in hun eigen werksituatie vorm te geven. Neem deel aan deze avond workshop en ontdek wat jouw concrete persoonlijke acties kunnen zijn voor werken mét meer impact. Kom samen met andere deelnemers te weten hoe jij effectief acties kan ondernemen in jouw persoonlijke werkomgeving. Zo kan er een nieuwe dynamiek onstaan rondom jou, met concreet resultaat!

Agenda

13-13.30u welkom en kennismaking met een hapje en een drankje

13.30-16.30u workshop met toepassing van verschillende reflectietechnieken en met focus op je eigen casus en werksituatie

16.30-17u nabespreking en netwerking

Eigenschappen van ConnectionLab

Om de kwaliteit van deze workshops te garanderen zoeken we een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie in uw regio en worden workshops door een multidisciplinair team van ervaren deskundigen begeleid. Tenslotte werkt ACTUNITED volgens de voorschriften van de wetenschappelijke, door KU Leuven gevalideerde involvevolve®methode.

Meer vragen, contacteer ons via connect@actunited.be.

Deelname

Inschrijven via deze link. Inschrijving is pas geldig na effectieve ontvangst van betaling.Inschrijving, exacte locatie en wegbeschrijving worden bevestigd per mail. Factuur op aanvraag

Tarief : 200 EUR per persoon, BTW inbegrepen

www.actunited.be | connect@actunited.be

Share with friends

Date and Time

Location

NWoW office

Scherpenhoek 91

2850 Boom

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved