ACTUNITED ConnectionLab Leuven | Samen realiseren we business met impact!

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Natuurlocatie

Hazenfonteinstraat

3050 Oud-Heverlee

Belgium

View Map

Event description
WERK AAN JE EIGEN IMPACT ROADMAP . Workshop met toepassing van verschillende reflectietechnieken, met focus op je eigen casus .

About this Event

11 juli 2019 | Leuven | 18-22u | natuurlocatie

SAMEN WERKEN WE AAN BUSINESS MET IMPACT

ConnectionLab helpt ondernemende mensen, als intrapreneurs of als entrepreneurs, om hun persoonlijk engagement in hun eigen werksituatie vorm te geven. Neem deel aan deze avond workshop en ontdek wat jouw concrete persoonlijke acties kunnen zijn voor werk met meer impact. Kom samen met andere deelnemers te weten hoe jij effectief acties kan ondernemen in jouw persoonlijke werkomgeving. Zo kan er een nieuwe dynamiek onstaan rondom jou, met concreet resultaat!

Agenda

18-18.30u welkom en kennismaking met hapje en drankje

18.30-21.30u workshop met toepassing van verschillende reflectietechnieken en met focus op je eigen casus en werksituatie

21.30-22u nabespreking en netwerking

Eigenschappen van ConnectionLab

Om de kwaliteit van deze workshops te garanderen worden workshops door een multidisciplinair team van ervaren deskundigen begeleid. Tenslotte werkt ACTUNITED volgens de voorschriften van de wetenschappelijke, door KU Leuven gevalideerde involvevolve®methode.

Meer vragen, contacteer ons via connect@actunited.be.

Deelname

Inschrijven via deze link. Inschrijving is pas geldig na effectieve ontvangst van betaling.Inschrijving, exacte locatie, wegbeschrijving en parkingfaciliteiten worden bevestigd per mail. Factuur op aanvraag.

Tarief : 200 EUR pp - inclusief BTW

www.actunited.be | connect@actunited.be

Date and Time

Location

Natuurlocatie

Hazenfonteinstraat

3050 Oud-Heverlee

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved