Anne Suzanne, Dat vind jij niet mooi!

Anne Suzanne, Dat vind jij niet mooi!

Actions and Detail Panel

€22.17

Date and time

Location

Der Aa-Theater

11 Akerkstraat

9712 BD Groningen

Netherlands

View map

Refund policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

In de intieme setting van het Der Aa Theater vertelt ze al zingend achter de piano haar eigen verhaal. Anne Suzanne heeft Groningse roots.

About this event

In de intieme setting van het Der Aa Theater vertelt Anne Suzanne al zingend achter de piano haar eigen verhaal. Anne Suzanne heeft Groningse roots: haar grootmoeder, een zeer bijzonder karakter, komt net als de rest van de familie uit Groningen. Deze achtergrond is een belangrijke bron voor de verhalen die, afgewisseld met haar songs, verteld worden tijdens de show die geregisseerd is door Agnes Bergmeijer. 

“Anne Suzanne, dat vind jij níet mooi.” In de verhalen word je meegenomen naar conversaties van vroeger, opmerkingen die nog decennia nagalmen in je oren. Want zo’n familie was het. Karakters met impact.

Het afgelopen jaar werden twee singles uitgebracht. ‘Parallel Universe’ en ‘I Am A Woman’ zijn jazzy levensliederen over jonge vrouwen die terugkijken op hun leven terwijl ze tegelijkertijd mijmeren over alles dat nog moet beginnen. 

Anne Suzanne (1977) is singer-songwriter, pianiste en zangdocente. Ze studeerde jazz zang aan het Conservatorium van Amsterdam en werkte met nationale en internationale koren, producers en musici. Daarnaast is zij oprichter van Zangschool Singing Circle in Amsterdam (2003). Op 5 juni speelde Anne Suzanne in de grote zaal van het Concertgebouw tijdens het concert getiteld: From Southeast with Love. Ook uitgezonden op NPO 3 op 3 juli ‘22

Contactinformatie: annebrattinga@gmail.com/ 0626022667 

Links naar de singles:

I Am A Woman: https://bit.ly/3mjBfAf

Parallel Universe: https://bit.ly/3ElIihZ

The Secret to Our Love: https://spoti.fi/3bniEAc

 

Info/boekingen: 

www.annesuzanne.com

 

https://www.facebook.com/annesuzannesingersongwriter

 

https://www.instagram.com/_anne_suzanne_/

Data: 

Groningen: der Aa Theater 11-09 15.00 uur. 

Share with friends