€5 – €22.50

Badeendenrace voor KiKa

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Hoek Lindegracht/Zonnepad

Lindegracht

Monnickendam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Duizenden genummerde Badeenden komen op 12 juli 2020 in actie tijdens de landelijke Badeendenrace voor KiKa met als doel, zoveel mogelijk geld ophalen voor onderzoek naar kinderkanker! Het wordt een groot spektakel. Geholpen door de brandweer leggen de eenden een Parcours af door de grachten van Monnickendam.

Doe ook mee!
Wil je dat er voor jou ook een Badeend meedoet met de race? Bestel dan een ticket voor € 5,00, dan sturen wij het nummer van jouw Badeend naar je toe. Wil je meedoen met meerdere Badeenden, dat kan natuurlijk ook, daar hebben wij speciale tarieven voor gemaakt!

Je hoeft niet bij de race aanwezig te zijn om een prijs te winnen maar jouw Badeend aanmoedigen is natuurlijk wel ontzettend leuk! De Badeendenrace vindt plaats tijdens de Jan Haring race in Monnickendam waar op dezelfde dag het grootste palingrookevenement van de wereld wordt gehouden.

Speciaal voor de vroege certificaathouders van de Badeedenrace doen de Eenden mee met de Nieuwjaarsduik op 1 januari 2020. De winnaar van de Nieuwjaarsduik krijgt een lang weekend of midweek Landal Greenparcs voor 6 personen. Meer informatie over het evenement en prijzen is via Facebook te vinden @kikabadeenden.

Share with friends

Date and Time

Location

Hoek Lindegracht/Zonnepad

Lindegracht

Monnickendam

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved