Banaan & Elvis: 300 Duizend Klapper

Sales Have Ended

Ticket sales have ended
Die zijn in de pocket. Wij kunnen niet wachten om oud en nieuw met je te vieren! X Banaan en Elvis

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Disco Dolly

11 Handboogstraat

1012 XM Amsterdam

Netherlands

View Map

Sales Have Ended

Ticket sales have ended
Die zijn in de pocket. Wij kunnen niet wachten om oud en nieuw met je te vieren! X Banaan en Elvis
Event description
FF lekker Oud en Nieuw vieren.

About this Event

🍾 Banaan en Elvis: New Year Bang

🍾 2300 - 0500

🍾 Disco/House/Hits/Rnb/HipHop

🍾 Karaoke & Verkleden

🍾 Oliebollen & Bubbels

🍾 Al je vrienden

🍾 En natuurlijk die 100 duizendklapper

Na twee uitverkochte edities vieren Banaan & Elvis ook dit jaar Oud en Nieuw in de Dolly. Tijdens 300 duizenklapper kan je eigenlijk maar één ding verwachten en dat is feest, feest en nog eens feest… oja, en natuurlijk 300 duizend klappers.

Disco, House, Hits, RnB, Hip Hop en een karaoke/verkleedzaal waar je je eigen liedjes kan zingen. Niets is te gek want het dak moet en zal er af. Ga er dus maar vanuit dat je met een oliebol in je mond en een vuurpijl in je reet de avond door kan vliegen en wakker wordt met een totaal andere outfit dan waar je in gekomen bent.

Dit toppen we nog is even lekker af met een zooitje slingers en ballonnen, en ook het Co2 kanon halen we weer uit de kast. Niet dat je daar nou echt wat aan hebt, maar het ziet er wel leuk uit. Dus, je hoort het al: niet zomaar een avondje Dolly... Dit wordt een avond die de Dolly nooit meer zal vergeten.

Omdat je Oud en Nieuw met je vrienden viert hebben we een beperkte hoeveelheid groeptickets in de aanbieding voor jou en je vriendengroep. Afgezien van een lekkere korting krijg je ook nog eens een fles bubbels voor het 12 uur moment. Dus kom op tijd met je besties4life anders is de kans groot dat Banaan en Elvis alle flessen zelf al op hebben.

En aangezien een Oud en Nieuw feest niet compleet is zonder vuurwerk hebben we om 12 uur ook nog eens het 300 duizend klapper presenteert: het 300 duizend klapper spektakel. Waar er, je raadt het al, 300 duizend klappers zullen worden afgestoken. Gewoon voor de fun.

Voor degene, zoals Elvis bijvoorbeeld, die veel te bang zijn voor al die klappers in de steeg gaan we binnen dansend en zoenend het nieuwjaar in.

Dus, neem al je vrienden mee en ga met ons spetterend, knetterend en knallend het jaar uit!

Date and Time

Location

Disco Dolly

11 Handboogstraat

1012 XM Amsterdam

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved