Skip Main Navigation
Page Content

Save This Event

Event Saved

BECOMING YOU invites x Untold x GIOVANNI RAVENBERG

Becoming You!

Wednesday, June 26, 2019 from 7:30 PM to 10:00 PM (CEST)

BECOMING YOU invites x Untold x GIOVANNI RAVENBERG

Ticket Information

Ticket Type Sales End Price Fee Quantity
Entreeticket- Masterclass Giovanni Ravenberg
Toegangskaart, Inloop 19.30u. Vrijzitplaats
Jun 26, 2019 €11.73 €1.77

Share BECOMING YOU invites x Untold x GIOVANNI RAVENBERG

Event Details

BECOMING YOU Invites UNTOLD . BECOMING YOU invites is een Masterclass serie met professionals uit diverse branches.

Voor deze editie gaat BECOMING YOU een samenwerking aan met Untold.  Deze editie staat in het teken van natuurgeneeskunde.  Spreker speciaal uit Suriname: Giovanni Ravenberg, die een masterclass zal verzorgen over zijn levenswijze op het gebied  voeding. 

Bio Giovanni Ravenberg

Giovanni Ravenberg werd op 26 juni 1983 geboren in Paramaribo. Hj is de jongste van een gezin met drie kinderen. Als kind wist hij nooit precies hoe zijn toekomst eruit zou zien gezien er altijd meerdere dingen waren waarin hij talent bleek te hebben. In zijn tienerjaren ging zijn voorkeur uiteindelijk naar sport en muziek, en daarom besloot hij te gaan basketballen en lid te worden van een brassband. Hij is samen 14 jaar lid geweest van Parbo brassband en New System Brassband als musical director. In 2012 kreeg hij de smaak van digitaal muziek produceren te pakken toen hij het programma "Fruity Loops" als geschenk kreeg van een goede vriend. In dat jaar scoorde hij ook gelijk een nummer 1 hit met het lied "Gi yu". In dat jaar begon hij ook met Okasi Entertainment waarmee hij een aantal van de top surinaamse artiesten heft kunnen begeleiden. Samen met Cyrano “The Morningman” richtte hij Amba & Okasi Events op (Een evenementen organisatie die vooral bekend staat om het concept “All Black Everything”).
Na heel veel success met de bovengenoemde oganisaties richtte hij zich op spirituele ontwikkeling en begon hierdoor met de veganistische keuken genaamd Electric Food en specialiseerde zich in detoxification (natuur geneeskunde)


Untold

Untold biedt een uniek aanbod aan kinderen, jongeren en volwassenen als het gaat om beoefenen van kunstdisciplines op het gebied van Afrikaanse dansstijlen, muziek, theatervormen en kunst.

Untold organiseerdt elk jaar Black History Month Amsterdam, Black History Month is een vaste aanbod van Untold waarbij kinderen en jongeren worden onderwezen over belangrijke historische aspecten uit de Afrikaanse geschiedenis 

Inloop: 19.30u

Aanvang 20:00

Einde: 22:00u

Beperkt aantal zitplaatsen.

 

 

 

Have questions about BECOMING YOU invites x Untold x GIOVANNI RAVENBERG? Contact Becoming You!

Save This Event

Event Saved

When & Where


Bijlmer Parktheater
240 Anton de Komplein
1102 DR Amsterdam
Netherlands

Wednesday, June 26, 2019 from 7:30 PM to 10:00 PM (CEST)


  Add to my calendar

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.