Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

Beleef de (r)evolutie - Lancering Akurate Exakt

Beter Beeld & Geluid

Saturday, 17 May 2014 at 13:00

Beleef de (r)evolutie - Lancering Akurate Exakt

Ticket Information

Type End Quantity
Akurate Exakt Launch Ended Free  

Share Beleef de (r)evolutie - Lancering Akurate Exakt

Event Details

Het wachten is over! Vier samen met ons de lancering van Akurate Exakt en ontdek zelf hoe fantastisch deze technologie klinkt!

De Exakt technologie in de Akubarik biedt meer muziekliefhebbers de kans geluid op zijn best te beleven. Exakt elimineert de bronnen van verlies inherent aan een traditionele analoge hifi-keten door het verliesvrije digitale signaal tot in de speaker ook echt digitaal te houden. Dit betekent dat een Studio Master file (en iedere andere muziekbron) nu perfect digitaal kan worden getransporteerd tot in de speaker.

Exakt biedt de meest directe connectie ooit tussen de luisteraar en de artiest en tovert de speaker om tot een intelligent, opwaardeerbaar product. Het Akurate Exakt systeem bestaat uit een Akurate Exakt DSM en Exakt Akubarik luidsprekers en maakt gebruik van de grensverleggende Exakt technologie zoals vorig jaar geïntroduceerd in Linn's Klimax Exakt topsysteem.

Binnenin de Exakt luidspreker bevindt zich een digitaal platform met een scala aan geluidsverbeteringen dat de Linn Specialist alle mogelijkheden geeft om het systeem te optimaliseren voor iedere luisterruimte. Dit geeft de zekerheid van het best mogelijke geluid, ongeacht de eigenschappen van de kamer of de geprefereerde luidsprekerlocatie.

Tijdens de demonstraties zullen wij u het verschil laten horen tussen een 'traditionele' actieve Akubarik + Akurate DSM en de nieuwe Akubarik Exakt + Akurate Exakt DSM.

Uiteraard zullen wij u uitgebreid te woord staan en is er ruimte en tijd voor een ontspannen hapje, drankje en praatje! Geef u snel op!

Abonneer op onze Facebook of Twitter om als eerste op de hoogte te zijn van al het Beter Beeld & Geluid en Linn nieuws!

 


Linn

Linn design and make the best music systems in the world. Established in 1973 and based in Scotland, Linn manufacture everything in- house and supply a complete range of exceptional hi-fi components for the home, including their industry-leading network music players and the iconic Sondek LP12 turntable. Linn were awarded a Royal Warrant in 2002 and the Queen’s Award for Enterprise in Innovation in 2012. Linn also record music and sell high resolution Studio Master downloads.

Do you have questions about Beleef de (r)evolutie - Lancering Akurate Exakt? Contact Beter Beeld & Geluid

When & Where


Beter Beeld & Geluid
1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum
Netherlands

Saturday, 17 May 2014 at 13:00


  Add to my calendar

Organiser

Beter Beeld & Geluid

Beter Beeld & Geluid werd opgericht in 2004 en bestaat uit Bjorn Mateijsen en Garmt van der Zel en Jan Verlegh. Een optimale beleving van uw favoriete muziek, films en televisieprogramma's in iedere denkbare ruimte is ons doel.

Ondersteund door uitstekende service, expertise en een groot assortiment, delen Bjorn, Garmt en Jan een diepe passie voor muziek en films. Kom langs in Hilversum of Zvenbergen en laat uzelf aangenaam verrassen onder het genot van een kop koffie of thee in een ongedwongen en relaxte atmosfeer.

BB&G Hilversum

1e Oosterstraat 2
1211 LB Hilversum
Netherlands

Mon: Closed
Tue - Wed: By Appointment
Thu - Sat: Open
Sun: Closed

+31 (0) 356 215 346

BB&G Zevenbergen

Looierij 11
4762 AM Zevenbergen
Netherlands

Mon - Wed: By Appointment
Thu - Fri: 10:00 - 17:30
Sat: 10:00 - 17:00
Sun: Closed

+31 (0) 168 335 180

info@beterbeeldengeluid.nl

www.beterbeeldengeluid.nl

  Contact the Organiser

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.