€37.89

BeneFIETSspektakel Inloophuis Midden-Brabant

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Autobedrijf Probaat

21 Leharstraat

5011 KA Tilburg

Netherlands

View Map

Event description
Werk je in het zweet voor Inloophuis Midden-Brabant

About this Event

Zondag 22 september 2019 staan er weer spinningfietsen klaar voor fietsers uit Tilburg en omgeving om zich tijdens het 4 uur durende BeneFIETSspektakel De Noordmannen in showroom van Autobedrijf Probaat in Tilburg in het zweet te werken en daarmee sportief bij te dragen aan het ondersteunen van mensen die te maken hebben met kanker.

Ben Smit, Henri de Haas, Jochem ten Böhmer en Ilco Jansen staan ook deze keer weer garant voor een spektakelstuk van jewelste.

Durf jij het aan? Alleen of samen met familie, vrienden, kennissen of collega's? Wil jij er ook voor zorgen dat iedereen die te maken heeft met kanker gebruik kan blijven maken van de zorg en ondersteuning die Inloophuis Midden-Brabant verleent, koop dan hier je tickets om mee te doen!

We zien je graag, voel je welkom. De opbrengsten van de inschrijvingen van het evenement komen in zijn geheel ten goede aan Inloophuis Midden-Brabant. De kosten van het inschrijfgeld bedragen € 2,89, bovenop het inschrijfgeld van €35,00 per fiets voor 4 uur.

Doen. Met kanker.

#doenmetkanker #tilburgzorgt #tilburgsamen #tilburgspint #positievegezondheid

Share with friends

Date and Time

Location

Autobedrijf Probaat

21 Leharstraat

5011 KA Tilburg

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved