€7.50 – €20

Bloeiklas: Hoeveel speelruimte geef jij jezelf?

Actions and Detail Panel

€7.50 – €20

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

Nieuwe Herengracht 18

18 Nieuwe Herengracht

1018 DP Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund policy

Refund policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
Zin in een (ont)spannende avond vol spel? Kom naar deze persoonlijke en ontregelende broedplaats.

About this event

Ons leven draait om productiviteit. We willen zoveel mogelijk gedaan krijgen. Zelfs onze vrije tijd is daar vaak geen uitzondering op. We werken aan een killerbody of nemen ons voor elke maand een boek uit te hebben. Wanneer doe je nog iets nutteloos? Waar is de ruimte gebleven om te spelen?

Tijdens deze bloeiklas bieden we ideeën en oefeningen aan waardoor jij weer kunt gaan spelen. Omdat spelen zo belangrijk is om je goed te voelen en voor je creativiteit. Nemen we onszelf niet wat te serieus met al dat perfectionisme en die prestatiedruk? Wanneer was jouw vloer bijvoorbeeld voor het laatst lava? Met historicus Johan Huizinga nemen we de verernstiging van onze samenleving onder de loep en met monnik Meister Eckhart ontdekken we weer hoe fijn het is om dingen te doen zonder waarom. Volg je nieuwsgierigheid, kleur buiten de lijntjes en ontdek hoe spelen weer een plek in jouw leven kan krijgen!

Tijdens deze avond:

✔️ Delen we vragen en inzichten over spelen

✔️ Ontdek je hoe spelen je stress vermindert

✔️ Leer je hoe je spelen weer een plek in jouw drukke leven kunt geven

✔️ En gaan we natuurlijk gewoon spelen!

--

Dit is een bloeiklas van De Kwekerij: een inspirerend en interactieve workshop waar we thema’s bespreken die verder gaan dan de dagelijkse praktijk. We bieden inspirerende theorieën uit interdisciplinaire bronnen, doen creatieve oefeningen en delen persoonlijke ervaringen.

De activiteiten van de Kwekerij zijn bedoeld voor alle studenten en young professionals die willen bloeien tussen 18-35 jaar, van alle afkomsten, genderidentiteiten en seksuele voorkeuren. We werken in kleine groepen van maximaal 10 deelnemers. Ben je op zoek naar nieuwe inzichten en lijkt het je leuk om samen te leren? Doe mee!

Share with friends

Date and time

Location

Nieuwe Herengracht 18

18 Nieuwe Herengracht

1018 DP Amsterdam

Netherlands

View Map

Refund policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

{ _('Organizer Image')}

Organizer De Kwekerij

Organizer of Bloeiklas: Hoeveel speelruimte geef jij jezelf?

Met De Kwekerij willen we een open plek bieden voor studenten en young professionals om op te laden, geïnspireerd te raken en om samen in actie te komen. We laten zien en ervaren hoe het ook anders kan. Een plek waar oprechte aandacht en vragen centraal staan. Waar je mag twijfelen en samen zoekt naar betekenisvolle antwoorden.

Save This Event

Event Saved