Bloeiklas: Wanneer is het ooit goed genoeg?

Bloeiklas: Wanneer is het ooit goed genoeg?

Actions and Detail Panel

€7 – €12.50

Date and time

Location

Nieuwe Herengracht 18

18 Nieuwe Herengracht

1018 DP Amsterdam

Netherlands

View map

Refund policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Heb je vaker het gevoel dat het allemaal beter kan in plaats van dat je tevreden bent met wat je al hebt? Hoe zou je dit kunnen veranderen?

About this event

Natuurlijk heb je best al veel bereikt. Maar toch. Er blijft altijd genoeg te wensen over. Wanneer is het ooit (goed) genoeg?

In deze bloeiklas bieden we ideeën en oefeningen aan over hoe je kunt waarderen wat je al hebt. Want veel daarvan is je ook maar gegeven, ontdekken we met Correspondent Ernst-Jan Pfauth. Met de Benedictijnse monnik David Steindl duiken we daarom in het belang van dankbaarheid. Wat is dat eigenlijk? Een emotie of eerder een skill? En zouden we het dan kunnen trainen?

We geven je concrete tips, ontdekken samen wat we enorm zouden missen als het opeens weg zou zijn en schrijven een dankbrief. Zo helpen we je concrete stappen te zetten naar een dankbaarder leven. Want van dankbaarheid word je gelukkig.

Tijdens deze avond:

✔️ Delen we vragen en inzichten over ontevredenheid en dankbaarheid

✔️ Krijg je grip op wat jou ontevreden maakt

✔️ Leer je hoe dankbaarheid je gelukkiger maakt

✔️ Ontdek je hoe je dankbaarheid kunt trainen

--

Dit is een bloeiklas van De Kwekerij: een inspirerend en interactieve workshop waar we thema’s bespreken die verder gaan dan de dagelijkse praktijk. We bieden inspirerende theorieën uit interdisciplinaire bronnen, doen creatieve oefeningen en delen persoonlijke ervaringen.

De activiteiten van de Kwekerij zijn bedoeld voor alle studenten en young professionals die willen bloeien tussen 18-35 jaar, van alle afkomsten, genderidentiteiten en seksuele voorkeuren. We werken in kleine groepen van maximaal 20 deelnemers. Ben je op zoek naar nieuwe inzichten en lijkt het je leuk om samen te leren? Doe mee!

Share with friends