€47.50

Class: Vergroot je zelfvertrouwen

Actions and Detail Panel

€47.50

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

The School Of Life

54 Frederiksplein

1017 XN Amsterdam

Netherlands

View Map

Event description
In deze class kom je erachter dat zelfvertrouwen geen kwestie van geluk is, maar een vaardigheid die je kunt leren en verbeteren.

About this event

Onzekerheid. Dat energievretende, knagende gevoel van niet zeker weten of je goed genoeg bent, slim genoeg, mooi genoeg, interessant genoeg. Van buiten is het vaak niet te zien, maar bijna iedereen wordt er wel eens door overvallen.

We denken vaak dat mensen met zelfvertrouwen nu eenmaal zo geboren zijn. Zaten we allemaal zo lekker in ons vel als Beyoncé, dan zou het leven een stuk makkelijker zijn.

In deze class kom je erachter dat zelfvertrouwen geen kwestie van geluk is, maar een vaardigheid die je kunt leren en verbeteren.

We kijken onder andere naar:

  • Hoe je het oplichterssyndroom -het idee dat je elk moment door de mand kunt vallen- overwint.
  • Hoe je minder verlegen wordt over je ambities.
  • Hoe je, wanneer je als kind onzeker was, die rol kunt ontstijgen.
  • Hoe je zelfverzekerd wordt over het feit dat jij dingen kunt veranderen.

Je verlaat de class gewapend met een breed scala aan ideeën die je zelfvertrouwen een boost geven.


		Class: Vergroot je zelfvertrouwen image

De docent: Thijs Launspach

Thijs Launspach is psycholoog, trainer en schrijver van het boek Fokking Druk. Hij is gespecialiseerd in stress, burn-out en de problematiek van millennials. Thijs heeft een column in het Algemeen Dagblad en is wekelijks te horen in het radioprogramma Millennial Mindfuck van BNNVARA. Eerder werkte hij als docent aan de Universiteit van Amsterdam en was hij co-auteur van het Millennial Manifest. Thijs weet zijn uitgebreide psychologische kennis naadloos om te zetten in praktische handvatten.

Over onze Classes

De classes zijn ontwikkeld onder leiding van Alain de Botton en gaan over liefde, werk, zelfkennis en cultuur. De inhoud is gebaseerd op grote ideeën uit de psychoanalyse, filosofie en kunst. De classes zijn een combinatie van kennisoverdracht, reflectie en gesprek. Ze zijn gemaakt door experts van The School of Life London en worden gegeven door de ervaren docenten van The School of Life Amsterdam. Iedere class biedt ruimte aan 35 deelnemers en wordt gegeven in het Nederlands.

Share with friends

Date and time

Location

The School Of Life

54 Frederiksplein

1017 XN Amsterdam

Netherlands

View Map

{ _('Organizer Image')}

Organizer The School of Life Amsterdam

Organizer of Class: Vergroot je zelfvertrouwen

The School of Life is een internationale organisatie die mensen helpt om meer voldoening uit het leven te halen – zowel persoonlijk als professioneel – met behulp van inzichten uit de filosofie, psychologie en kunsten.

Save This Event

Event Saved