€0 – €22.17

CoderDojo Breda - Leer programmeren - bij d-Media Web professionals

Actions and Detail Panel

€0 – €22.17

Event Information

Share this event

Date and time

Location

Location

d-Media Internetbureau

11 Paardeweide

4824 EH Breda

Netherlands

View Map

Refund policy

Refund policy

No Refunds

Event description
Kinderen vanaf 7 jaar mogen deze middag leren om websites bouwen. De CoderDojo Breda is deze keer te gast bij de experts van d-Media.

About this event

CoderDojo Breda heeft als ambitie kinderen in Breda te leren programmeren, zo zijn ze beter voorbereid op hun toekomst. Tijdens een Dojo krijgen kinderen tussen de 7 en 12 jaar de mogelijkheid tot een gratis computercursus programmeren onder begeleiding van experts.Naast het leren programmeren, ontmoeten deelnemers ook anderen like-minded mensen. CoderDojo maakt development en leren programmeren dankzij die combinatie een leuke, sociale en onvergetelijke ervaring.Let op! Zorg zelf voor een laptop! Mocht je die niet hebben, stuur een mail naar peter@stichtingbits.nl en we kijken of je een laptop van ons lenen die dag.


		CoderDojo Breda - Leer programmeren - bij d-Media Web professionals image
Share with friends

Date and time

Location

d-Media Internetbureau

11 Paardeweide

4824 EH Breda

Netherlands

View Map

Refund policy

No Refunds

Organizer Coderdojo Breda

Organizer of CoderDojo Breda - Leer programmeren - bij d-Media Web professionals

Coderdojo Breda is een initiatief van enthousiaste ouders die ICT skills voor onze jeugd en jongeren belangrijk vinden. Daarom hebben we ons verenigd in een Stichting die diverse bijeenkomsten organiseert. Voor het professioneel begeleiden van de kinderen werken we samen met mentoren van diverse ICT partners in Breda. Meer info op www.coderdojo-breda.nl

Save This Event

Event Saved