€14.99

Comedyhuis Club - Comedy Talent Award Finale

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

De Kargadoor

Oudegracht 36

3511 AP Utrecht

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 1 day before event

Event description

Description

De vijfde editie van de Comedy Talent Award bereikt op deze avond zijn spetterende einde. In de Comedyhuis Club in Utrecht strijden nieuwe comedians voor een speelplek op het Utrecht International Comedy Festival 2018. Tijdens de voorrondes moesten de deelnemers het voor elkaar krijgen om beter te zijn dan tientallen concurrenten. Daarna moesten ze de halve finale overleven en nu is het tijd voor de ontknoping: de finale. Het publiek en een speciale jury oordelen wie er door mag naar het grootste comedyfestival van de Benelux. Dit wordt dus een show vol zenuwachtige comedians, carrières die gemaakt en gebroken worden en vooral: héél veel grappen!

De twee winnaars van de Comedy Talent Award (CTA) mogen spelen op het grootste stand-up comedyfestival van de Benelux: het Utrecht International Comedy Festival op vrijdag 6 en zaterdag 7 april in TivoliVredenburg. Daar delen de CTA-winnaars het podium met meer dan 50 van de grappigste comedians uit binnen- en buitenland.

LET OP
Deze voorstelling maakt deel uit van de Comedy Talent Award, een talentenwedstrijd voor beginnende comedians. Hier zie je dus nieuw talent in plaats van de gebruikelijke show van ervaren artiesten op onze zaterdagavond. Minstens even leuk en bovendien een stuk spannender!

Share with friends

Date and Time

Location

De Kargadoor

Oudegracht 36

3511 AP Utrecht

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refunds up to 1 day before event

Save This Event

Event Saved