€9.79

Comedyhuis Club - Eindshow Comedytalenten

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

De Kargadoor

Oudegracht 36

3511 AP Utrecht

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 1 day before event

Event description

Description

Zeven weken lang werkte een groep jonge comedytalenten zich elke maandagavond in het zweet om samen met de ervaren comedians van het Comedyhuis een perfect comedy-optreden neer te kunnen zetten. En deze avond kunnen hun vrienden en familie (maar ook gewone mensen zoals jij) zien of dat is gelukt. Een show vol zenuwachtige comedians, nerveus gegiechel en comedians die hun droom waarmaken dus.

Stand-up comedy: het staat bij veel mensen op nummer één van de bucket list. Maar deze helden gaan het vanavond écht doen. De eindshow van de comedycursustalenten is altijd erg geliefd bij de leden van het Comedyhuis. Want dit is ook waar stand-up comedy om draait: comedians die badend in het angstzweet een grap vertellen en dan zien... dat ie werkt! Kom dus langs voor een avond lang lachen met (en soms ook om) de aller-nieuwste comedians...

LET OP
Deze voorstelling is in plaats van onze normale open mic. Hier zie je dus alléén de allernieuwste talenten in plaats van de gebruikelijke mengeling van beginnende comedians en ervaren artiesten die je op onze normale open mic ziet.

Share with friends

Date and Time

Location

De Kargadoor

Oudegracht 36

3511 AP Utrecht

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refunds up to 1 day before event

Save This Event

Event Saved